marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson: "Vreau sa renunt la filmele de actiune in urmatorii doi ani". De ce a luat aceasta decizie radicala

Liam Neeson a devenit in ultimii ani celebru pentru filmele sale de actiune, ca cele din seria Taken. Chiar in acest weekend, in Romania, fanii il pot vedea intr-un alt thriller, Run All Night. Insa, actorul a declarat ca nu va mai dura mult pana cand va renunta la astfel de roluri.

Liam Neeson: Vreau sa renunt la filmele de actiune in urmatorii doi ani . De ce a luat aceasta decizie radicala

Liam Neeson a dezvaluit  ca doreste sa se distanteze de acest gen cinemagrafic in urmatorii doi ani. Actorul de 62 de ani si-a reinventar cariera in ultimul deceniu cu acest tip de roluri, dar spune ca vrea sa aleaga si alte proiecte.

 

"Probabil voi mai juca in astfel de filme inca doi ani - daca Dumnezeu are mila de mine si voi fi sanatos. Dar, dupa aceea, voi inceta sa mai joc in filme de actiune", a spus starul irlandez, conform Hollywood Reporter.

 

Liam Neeson a interpretat din nou rolul fostului agent secret si consilier in probleme de securitate Bryan Mills in pelicula "Taken 3: Teroare in L.A.", lansat la inceputul acestui an, si recunoaste ca succesul acestei francize de actiune i-a adus un numar impresionant de propuneri pentru proiecte viitoare. Cu toate acestea, actorul spune ca este constient de faptul ca nu poate continua sa joace la infinit in filme de actiune.

 

"Acum ma aflu intr-o perioada extraordinara a carierei. Dupa succesul filmelor din seria «Taken», se pare ca Hollywoodul ma vede intr-o alta lumina. Am primit foarte multe scenarii ale unor viitoare filme de actiune, iar asta e minunat. insa nu mi s-a urcat la cap. E flatant, intr-adevar. insa exista totusi o limita", a spus actorul irlandez. 

 

In acest weekend il puteti vedea in Run All Night, un alt film de actiune, in care Liam Neeson isi arata abilitatile speciale. In urmatoare perioada, pe langa alte filme de actiune, acesta pregateste si un proiect speciale, Silence, in regia lui Martin Scorsese.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies