marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan va prezenta un show de farse ce va fi difuzat pe retelele de socializare. Ce a fost nevoita sa faca prima victima

Actrita americana Lindsay Lohan va prezenta ”The Anti-Social Network”, un show de farse inspirat din emisiunea ”Punk'd”, ce va fi difuzat pe retelele de socializare, informeaza contactmusic.com.
Lindsay Lohan va prezenta un show de farse ce va fi difuzat pe retelele de socializare. Ce a fost nevoita sa faca prima victima

Lindsay Lohan, in varsta de 30 de ani, va reveni in actualitate in 2017 cu un show de farse inspirat din emisiunea ”Punk'd”, pe parcursul careia vedeta americana va prelua - pentru 24 de ore - controlul asupra conturilor pe care fanii ei le detin pe retelele de socializare, relateaza News.ro.



In trailerul acestui show, prezentat pe internet marti, Lindsay Lohan explica noul ei proiect: ”Iubesc retelele de socializare. Eu sunt o retea de socializare. Toata lumea stie ca nu trebuie sa iti lasi niciodata telefonul nesupravegheat... mai ales in apropiere de mine.”


”Am decis sa va piratez conturile de pe retelele de socializare pentru 24 de ore. Daca puteti sa treceti peste trei incercari, atunci veti castiga cateva premii fabuloase. Insa ei (participantii) nu stiu ca eu sunt aceea care manevreaza toate aceste lucruri”, a adaugat vedeta americana.


Acelasi trailer prezinta provocarile prin care a trecut prima ”victima” a noului show, care a trebuit sa pozeze nud pentru un presupus curs de arta, sa sustina un spectacol de stand-up comedy si sa declare in mod public ca il iubeste pe superiorul ei ierarhic de la locul de munca.


Despre Lindsay Lohan


Lindsay Lohan, nascuta pe 2 iulie 1986, este o actrita, cantareata si fotomodel american, care si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si jucand in cateva reclame. La varsta de 10 ani a jucat in serialul ”Another World”, iar in anul urmator a jucat in primul ei film, un remake al peliculei ”The Parent Trap”, in care a interpretat doua fetite gemene.


A devenit celebra cu rolul din comedia ”Mean Girls” si s-a remarcat apoi in filme precum ”Bobby”, ”Freaky Friday”, ”A Prairie Home Companion”, ”Just My Luck” si ”Chapter 27”. A lansat si doua albume muzicale, ”Speak” si ”A Little More Personal (Raw)”.


Viata personala a artistei a fost mereu pe prima pagina a tabloidelor americane, care au relatat pe larg internarile sale in clinici specializate in tratarea dependentei si problemele sale cu Politia in urma unor accidente de automobil cauzate de consumul excesiv de alcool.


In ultimii ani, Lindsay Lohan a ales sa duca o viata mai discreta si s-a concentrat pe o serie de proiecte caritabile in Siria si Turcia.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies