marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Roland Emmmerich distruge iar Pamantul, Spiderman aterizeaza pe Broadway

Stirile saptamanii in comentariul Cainelui din Rezervor

Roland Emmmerich distruge iar Pamantul, Spiderman aterizeaza pe Broadway

Am rasuflat usurat cand am auzit la cine au apelat cei de la Universal pentru proiectul Asteroids, un film despre cum alienii ne-au distrus planeta, dar ne-au salvat, doar ca sa ne stearga de pe fata Universului un pic mai tarziu. Jobul i-a fost oferit lui... Roland Emmerich! Optiunea perfecta. Mai intai ca de la Independence Day si pana la 2012, omul asta tot a incercat sa distruga Pamantul si nu i-a iesit. Acum are si el o satisfactie: pleaca la drum cu planeta deja nenorocita. In plus proiectul suna atat de stupid incat ar fi fost pacat sa nu fie al lui. 

Everybody Loves Raymond. Except Chuck Norris.

Dupa ce a batut apropouri o jumatate de an, Mark Wahlberg a anuntat unda verde pentru Fighter 2. Zice-se ca al doilea film se va centra pe bataile in ring intre Ward si Gatti. Ce nu trebuie sa uite Marky Mark e ca ulciorul nu merge de multe ori la apa (tradus in lumea filmului: sequel-urile o cam dau in bara) si ca punctul forte al primului film n-a fost nicidecum meciul de box de la finalul peliculei, ci atmosfera familiei Ward. Si daca stau ma gandesc... Tyson ar merita cel putin o trilogie.

   Spiderman a atacat recent si pe Broadway! Varianta teatrala, subintitulata pompos Turn Off the Dark, a avut premiera recent si lumea cica a reactionat bine. Platitorii de cel putin 70 de dolari (asta pentru locurile cele mai proaste din sala) au fost extaziati de cascadoriile pe care le-au vazut live si muzica semnata de Bono de la U2 si The Edge. In curand adolescentii vor lua cu asalt salile de teatru si la noi pentru spectacolul de gala Harap Alb. Bilete se mai gasesc doar la negru: 500 ron.

   Actorul britanic Simon Pegg (l-ati vazut recent in Paul) a povestit iarasi despre secretomania producatorului J.J. Abrams. Pegg a declarat presei ca a mers intr-o camera de hotel (atentie! teren neutru), acolo unde un agent (secret?) i-a inmanat scenariul sequel-ului Star Trek. A stat, l-a citit, apoi a trebuit sa-l returneze. Si abia apoi si-a vazut de ale lui. Cateva intrebari au ramas fara raspuns:  l-a perchezitionat agentul pe Simon Pegg? I-a oferit, cu acordul lui J.J. desigur, o pauza de 5 minute de toaleta? Ideea lui Pegg pentru Paul 2 i-o fi venit dupa ce a citit scenariul la Star Trek 2

   Sony i-a oferit lui Paul Greengrass, regizorul trilogiei Bourne, proiectul Maersk Alabama, o drama cu pirati somalezi adevarati, din zilele noastre, care iau ostatic echipajul unei nave americane, si trupe Navy Seals care vin sa salveze situatia. Proiectul are deja un nume mare atasat: Tom Hanks va fi capitanul Phillips, cel ale carui memorii stau la baza peliculei. Sa speram doar ca Greengrass o reuseasca sa tina camera de filmat mai fixa decat la Bourne ca altfel o sa avem parte de doua ore de rau de mare garantat.


Galerie foto


Modifică setările cookies