marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Masini de razboi si tancuri supradimensionate. Cum arata vehiculele futuriste in viitorul apocaliptic din Mad Max:Fury Road

Lumea nebuna din Mad Max:Fury Road a devenit si mai interesanta. Collider, cu sprijinul celor de la Car and Driver au publicat imagini spectaculoase cu vehiculele din filmul lui George Miller, care se va lansa in cinematografe peste doua saptamani.

Masini de razboi si tancuri supradimensionate. Cum arata vehiculele futuriste in viitorul apocaliptic din Mad Max:Fury Road


VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

Nici un alt film nu a surprins mai bine atmosfera distopica a unei societati anarhice dintr-un viitor apocaliptic mai bine ca filmele Mad Max. De la originalul film din 1979, cu Mel Gibson si pana la noua productie, in care cap de afis este Tom Hardy, fanii au gasit mereu ceva fascinant la nebunia lumii in care traieste Max, eroul seriei.


In seria Mad Max, viitorul este brutal, prafuit, toxic si plin de vehicule construite de la zero din ceea ce a lasa civilizatia umana in urma. La 30 de ani de la debut, a venit din nou timpul pentru nebunia australiana.


Pentru Mad Max:Fury Road a fost creat un catalog cu 150 de automobile inspirate de universul Mad Max si a fost creat de desingerul Colin Gibson si asamblate de compania de productie. Asta inseamna ca aproape toate cascadoriile din film, in care sunt implicate vehicule, au fost realizate in realitate. Apoi, acele masini au fost modificate digital pentru a arata ca in film.

 

In galerie foto lansata, fanii pot vedea cel putin 10 modele absolut inedite de masini care vor fi prezentate in film, create special pentru aceasta productie. De la masini de teren si pana la masini vechi restilizate, combinate cu bucati de lemn si bucati de metal refolosite.

Printre modelele prezente in film, se numara Plymouth Rock, construita in jurul unor ramasite si care aduce aminte a unui model Sedan din Plymouth din 1937. The Big Foot este un "monster truck" modificat, care seamana cu un model de camioneta. Conform notelor de productie, acest model 0a. este propulsat de un motor V8 supra alimentat ce pune in miscare o transmisie automata Turbo 400. Rotile uriase sunt de la tanc militar.

 


 

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Mad Max se intoarce pe ecrane in stil grandios. Filmul regizat de George Miller, cu Tom Hardy in rolul lui Max este unul dintre cele mai asteptate ale acestui an, iar trailerele arata o lume nebuna, nebuna, nebuna. Charlize Theron joaca rolul feminin principal, iar filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 15 mai si va avea premiera mondiala la Cannes.


Festivalul de Film de la Cannes se desfasoara intre 13 si 24 mai 2015. Seria originala Mad Max s-a lansat in 1979, iar rolul l-a transformat intr-o celebritate pe Mel Gibson. Au urmat Mad Max 2 si The Road Warrior.


Conform presei americane, Mad Max: Fury Road a avut un buget urias si a costat mai mult decat toate cele trei filme de dinainte. Primul film, din 1979, a avut un buget de doar 1 milion de $ si a strans 100 de milioane de dolari. Ultimul film a costat 100 de milioane de dolari, adica mai mult decat toate cele trei filme din seria originala, conform CNN. Mad Max a creat un nou gen in cinematografie, transpunand westernul intr-o lume apostapoliptica.

 

In cinematografe, filmul se lanseaza si in Romania pe 15 mai 2015.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies