marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mara Wilson, starul din Matilda, a anuntat ca nu va accepta un posibil rol in continuarea comediei Mrs. Doubtfire. Motivul pentru care actrita a luat aceasta decizie

Filmul "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit/ Mrs. Doubtfire", de Chris Columbus si cu Robin Williams in rolul principal, va avea o continuare, la 21 de ani de la premiera.

Mara Wilson, starul din Matilda, a anuntat ca nu va accepta un posibil rol in continuarea comediei Mrs. Doubtfire. Motivul pentru care actrita a luat aceasta decizie


Despre o continuare a filmului s-a discutat prima oara in 2001 si chiar au fost scrise cateva versiuni de scenariu, dar proiectul a fost ulterior abandonat din cauza lipsei de interes a regizorului Chris Columbus si a lui Robin Williams. Insa, proiectul a revenit in atentie la inceputul acestui an, cand a primit unda verde din partea producatorilor. Acestia spera sa il readuca inapoi pe starul filmului original, Robin Williams.


La doar o zi dupa anuntarea vestii, una dintre actritele care au facut furori in productia lansata in 1993 a anuntat deja ca nu va face parte din distributia noului proiect. Mara Wilson, care a jucat rolul lui Natalie Hillard, fetita lui Daniel Hillard, a publicat un mesaj pe contul de Twitter prin intermediul caruia si-a anuntat fanii ca nu va juca in sequel-ul Mrs.Doubtfire.



"Nu am nimic a face cu cea de-a doua parte a filmului 'Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit'. De obicei, cea de-a doua parte a unui film este mult mai slaba, asta in cazul in care nu face parte dintr-o trilogie sau o serie. Consider ca 'Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit' s-a terminat unde trebuia sa se incheie.", a fost mesajul postat de aceasta.


Mara Wilson a devenit cunoscuta datorita rolului din Matilda, un film care prezinta aventurile pe care o fetita adorabila si foarte inteligenta, le traieste acasa si la scoala in incercarea de a razbate in doua medii in care nu se regaseste deloc: pe de o parte in familie, acolo unde parintii si fratele mai mare ii fac viata un cosmar si o impiedica sa-si dezvolte capacitatile intelectuale, pe de alta parte la scoala unde invata si care are o directoare care impune un regim dictatorial.


In filmul regizat de Danny DeVito, Matilda a fost adusa la viata de Mara Wilson, actrita care la momentul lansarii peliculei avea 9 ani. Nascuta la Los Angeles, Mara a debutat in lumea cinematografiei in 1993, atunci cand a jucat in Mrs.Doubtfire. Un an mai tarziu avea sa fie aleasa pentru rolul lui Susan Walker din Miracle on 34th Street pentru care a primit si titlul de ”tanara revelatie a anului” in cinematografie.


 


Dupa succesul fulminant din Matilda, Mara Wilson a fost distribuita si in A Simple Wish (1997), Ballon Farm (1999), ultimul sau film fiind Thomas&the Magic Railroad (2000), roluri pentru care a primit numeroase nominalizari la festivaluri si competitii cinematografice.


Desi era considerata una dintre cele mai promitatoare actrite, Mara Wilson a renuntat la aceasta activitate, iar in 2009 a absolvit Universitatea de New York, sectia de teatru, iar acum isi continua cariera in acest domeniu.



 

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru presa din America, Mara a marturisit ca nu regreta nici o secunda decizia luata, explicand ca in perioada pe care a petrecut-o pe platourile de filmare a realizat ca nu este facuta pentru asa ceva si ca nu se simte bine cu ceea ce face.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies