marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg a renuntat la muschii sai uriasi: actorul a slabit 18 kilograme pentru filmul The Gambler si arata total schimbat

Mark Wahlberg este recunoscut ca unul dintre cei mai musculosi actori de la Hollywood. Insa, anula acesta starul vrea sa intre pe lista actorilor cu transformari incredibile, dupa ce a slabit 18 kilograme pentru filmul The Gambler.

Mark Wahlberg a renuntat la muschii sai uriasi: actorul a slabit 18 kilograme pentru filmul The Gambler si arata total schimbat

Dupa ce anul trecut punea pe el 20 kilograme pentru rolul culturistului din Pain and Gain, anul acesta Mark Wahlberg vrea sa uimeasca din nou. Actorul a slabit foarte mult pentru urmatorul sau film si fanii au fost socati sa vada cum arata acum, fara muschii sai supradimensionati.

 

"Incerc sa slabesc cat de mult pot pentru acest film. Joc rolul unui profesor de literatura, care are niste vicii puternice si sper sa arat cat mai potritvit pentru acest personaj" a spus actorul pentru ABC.

 

 

 

The Gambler se anunta un film extrem interesant.  Pelicula este un remake al filmului cu acelasi nume din 1974, in care au jucat James Caan si Paul Sorvino, regia fiind semnata de Karl Reisz.


Astfel, in remake-ul The Gambler ar urma sa joace Mark Wahlberg, desi in urma cu mai bine de doi ani, atunci cand a fost anuntat proiectul, Leonardo DiCaprio era favorit pentru rolul principal, in echipa cu Martin Scorsese in postura de regizor. Insa acum, filmul va fi regizat de Rupert Wyatt, cu Mark Wahlberg in rol principal, alaturi de el fiind si Jessica Lange sau Brie Larson.

 

 

The Gambler este povestea unui profesor dependent de jocurile de noroc, care se incurca cu niste mafioti extrem de periculosi. Acesta va incerca sa scape de lumea gangsterilor, insa va fi nevoit sa plateasca un pret scump pentru asta.

Filmul urmeaza sa fie lansat in SUA in 2015.


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto


Modifică setările cookies