marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: actorul a dezvaluit cum a slabit 27 de kilograme pentru noul sau film, The Gambler

Actorul Mark Wahlberg a slabit recent 27 de kilograme pentru a interpreta rolul unui profesor de literatura dependent de jocuri de noroc, in filmul "The Gambler", de Rupert Wyatt.

Mark Wahlberg: actorul a dezvaluit cum a slabit 27 de kilograme pentru noul sau film, The Gambler

Astfel, Mark Wahlberg a ajuns, de la 88 de kilograme, la 61 de kilograme, combinand o dieta proteica cu activitatea fizica sustinuta, informeazacontactmusic.com.

"Am inceput de la 88 de kilograme si am ajuns la 61 de kilograme, urmand o dieta bazata pe lichide. Apoi mi-am schimbat programul de antrenament si am renuntat la vin, paine si paste. Acum consum portii mici de proteine in timpul zilei si sar coarda", a declarat actorul pentrurevista People.

Filmul "The Gambler" va avea premiera in 2015, iar aceasta scadere spectaculoasa in greutate ii va putea aduce lui Wahlberg o nominalizare la Oscar - avand in vedere ca Matthew McConaughey tocmai a castigat premiul Academiei americane pentru cel mai bun actor, dupa ce a slabit dramatic pentru rolul unui electrician texan seropozitiv, in filmul "Dallas Buyers Club", de Jean-Marc Vallée.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies