marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg: cum arata sotia celui mai musculos actor de la Hollywood

Toata lumea il adora pe Mark Wahlberg, insa mai putini stiu cat de frumoasa este sotia lui. Actorul a fost surprins de papparazzi impreuna cu partenera sa, iar cei doi arata foarte bine impreuna.

Mark Wahlberg: cum arata sotia celui mai musculos actor de la Hollywood


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Mark Wahlberg si sotia sa

 

Mark Wahlberg este tot mai sus pe culmile succesului si a devenit dintr-un bad boy si fost infractor un actor extrem de popular, cu priza la public.


Daca pe micul ecran ne-a obisnuit cu imaginea de baiat rau si cu scene dintre cele mai violente cu putinta, cand vine vorba despre cea care ocupa un loc special in inima lui, adica sotia sa, Rhea Durham, Mark Wahlberg nu poate sa nu-si scoata la iveala partea sensibila si sa fie unul dintre cei mai romantici barbati din lume

 

Cei doi au fost surprinsi de catre paparazzi zilele trecute pe strazile din Los Angeles. Cei doi  sunt casatoriti din 2009 si au impreuna 4 copii.
 

 

 

Anul 2013 a  fost plin pentru actor, care a lansat Pain and Gain, Broken City sau 2 Guns. Urmatorul sau film este Lone Survivor, care ajunge in cinematografele din SUA incepand cu luna ianuarie.
 

 

In vara lui 2014, fanii vor avea ocazia sa-l vada in noul Transformers, care da startul unei noi francize, cu o alta distributie. Transformers 4, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. Jack Reynor  va fi  pilot de curse,  Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg, in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia.


Din distributie vor mai face parte si Sophia Myles,  Peter Cullen  care il va interpreta pe Optimus Prime, Kelsey Grammer care va interpreta un rol negativ si Stanley Tucci. Productia Transformers 4 va fi lansata  pe 29 iunie 2014.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies