marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg, discurs emotionant la premiera Lone Survivor: cat de mult a fost impresionat starul de soldatii din trupele Navy SEALS

Mark Wahlberg a oferit un moment emotionant l premiera noului sau film, Lone Survivor. Actorul a fost impresionat de adevaratii soldati de la care s-a inspirat pentru portretizarea personajului sau si spune ca nimic nu se poate compara cu ceea ce fac ei in realitate.

Mark Wahlberg, discurs emotionant la premiera Lone Survivor: cat de mult a fost impresionat starul de soldatii din trupele Navy SEALS

„Pentru noi, ca actori, sa vorbim despre experienta traita in munte ar fi la total falsa, avand in vedere ca exista adevarate trupe Navy Seals care zilnic duc batalii de supravietuire si salvare” -  a declarat Mark. El a urcat pe scena dupa premiera „Lone Survivor” din cadrul Festivalului de Film AFI, dar nu a dorit sa vorbeasca despre impresiile sale in privinta rolului.
 

Mark a marturisit publicului prezent la TCL Chinese Theatre ca ceea ce au avut ei de infruntat nu se compara cu realitatea trupelor Navy Seals. In drama de razboi a lui Peter Berg, Wahlberg il interpreteaza pe ofiterul Navy SEAL, Marcus Luttrell, unul dintre cei implicati in una dintre cele 10 misiuni esuate ale echipajului: operatiunea Red Wings. Dupa proiectia filmului, Wahlberg a fost insotit pe scena de Berg si Luttrell, cel care a scris cartea pe care este bazat filmul.

In momentul in care directorul de festival, Jacqueline Lyanga, l-a intrebat detalii asupra rolului, Mark s-a emotionat si a spus: „Am realizat filme pentru care a trebuit sa ma antrenez chiar 4 ani si jumatate, am realizat The Fighter, la naiba cu toate astea! Sunt un tip norocos ca pot face ceea ce fac si sunt mandru ca am luat parte la acest proiect. Dar este ceva mai important si de o amploare la care nu am mai fost supus pana acum.” Dupa aceasta declaratie, nu a dorit sa raspunda la alte intrebari.

 

La petrecerea de dupa eveniment, lui Luttrell i s-au adaugat colegii din distributie: Emile Hirsch, Alexander Ludwig si Charlize Theron.


Bazat pe o poveste adevarata ilustrata chiar de  Marcus Luttrell  in anul 2007, “Lone Survivor” dezvaluie povestea unei  trupe speciale  Navy SEAL, care a decis sa ia prin surprindere un oficial al talibanilor, pe un teren ostil din apropierea granitei dintre Afghanistan cu Pakistan, dar au fost prinsi intr-o ambuscada.

 


Alaturi de Mark Wahlberg,  apar si Emile Hirsch, Ben Foster si Taylor Kitsch, in rolurile soldatilor Navy Seals care l-au insotit pe Luttrell in misiune.


Filmul va avea o lansare limita pe 27 decembrie, urmand a avea o premiera la nivel global incepand cu data de 10 ianuarie.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies