marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg, plin de sange pe platourile de la Transformers 4: scenele de actiune in care apare noua distributie

Filmarile pentru Transformers: Age of Extinction continua in Hong Kong, chiar daca au existat incidente, dupa ce regizorul Michael Bay a fost atacat.

Mark Wahlberg, plin de sange pe platourile de la Transformers 4: scenele de actiune in care apare noua distributie


Noi imagini de la filmari au aparut pe internet si fanii au ocazia sa vada noua distributie, inclusiv pe Mark Wahlberg. Imaginile sunt din timpul unor scene de actiune, in care starul apare plin de sange si o cu sabie misterioasa in mana, incercand sa ii salveze pe Nicola Peltz, actrita care o va juca pe fiica sa si pe  Jack Reynor, iubitul ei. Vezi aici mai multe imagini

 



Transformers 4
se va numi Transformers: Age of Extinction. In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.

 

Franciza se intoarce cu o noua distributie, prin care se numara Mark Wahlberg in rolul principal, Brenton Thwaites, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer si multi altii, iar data lansarii este anuntata ca fiind 27 iunie 2014.

 

Sursa foto: Daily Mail


Galerie foto


Modifică setările cookies