marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mark Wahlberg si-a petrecut vacanta de Craciun in Barbados, alaturi de sotia sa: cei doi au atras toate privirile pe plaja. Actorul isi revine spectaculos dupa ce a slabit 27 de kg

Mark Wahlberg si sotia sa, Rhea Durham,  si-au petrecut vacanta de Craciun in Barbados. Cei doi au atras toate privirile la plaja: actorul a impresionat cu revenirea sa fizica dupa ce a slabit 20 de kg, iar Rhea Durham impresionaza cu un corp tras prin inel, la 36 de ani.

Mark Wahlberg si-a petrecut vacanta de Craciun in Barbados, alaturi de sotia sa: cei doi au atras toate privirile pe plaja. Actorul isi revine spectaculos dupa ce a slabit 27 de kg

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

 

Mark Wahlberg incepe sa repuna la loc muschii sai impresionanti. Anul acesta, actorul si-a impresionat fanii cu o transformare dramatica pentru rolul din thriller-ul "The Gambler", ce urmeaza sa fie lansat la inceputul anului. 

 

Alaturi de sotia sa, Mark Wahlberg s-a relaxat pe plajele exotice din Barbados, acolo unde a petrecut Craciunul, alaturi de sotie si cei patru copii. Actorul de 43 de ani si sotia sa, in varsta de 36 de ani, au oferit momente de afectiune si nu s-au ferit de papparazzi, care i-au surprins in ipostaze foarte tandre.

 

 

 

La inceputul anului, fanii il vor vedea pe Mark Wahlberg intr-un rol cu totul diferit fata de ce a facut pana acum, complex si care ii va pune in valoare talentul. In primul trailer pentru The Gambler, il vedem pe Mark Wahlberg complet schimbat, fara muschi, dar cu multe probleme. El este un profesor care are o pasiune distructiva pentru jocurile de noroc. E dispus sa piarda si sa riste orice, si intra in afaceri necurate cu niste mafioti camatari, iar de aici toata viata lui se prabuseste. Alaturi de el in trailer apar si John  Goodman in rol negativ si Jessica Lange, care va fi mama lui in film.

 

 

La fel ca alti actori care au decis sa treaca prin transformari fizice drastice, chiar si periculoase, pentru a obtine Oscarul (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Christian Bale, Charlize Theron), Mark Wahlberg tinteste si el spre o posibila nominalizare la Oscar. Pentru The Gambler, actorul a slabit 27 de kg si a renuntat la muschii sai impresionanti, de star de actiune, care l-au facut celebru in lumea intreaga. Insa, in acest an, dupa primele analize ale specialistilor de peste Ocean, cursa pentru Oscaruri este foarte stransa cam la toate categoriile importante si ramane de vazut daca Wahlberg isi va gasi loc alaturi de nume ca Michael Keaton, Benedict Cumberbatch, Steve Carell sau Eddie Redmayne, considerati marii favoriti in acest an la Oscar pentru rol principal.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies