marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay arunca in aer Hong Kong-ul intr-un nou clip de la filmarile Transformers: Age of Extinction, scenele de actiune in care apare Mark Wahlberg

Entertainment Tonight a postat recent un video de la ultima lor vizita pe platourile de filmare ale „Transformers: Age of Extinction”. Ei au surprins echipajul in timp ce-l urmareau pe Michael Bay intr-o scena in care arunca in aer Hong Kong-ul. Insa, regizorul a transformat o parte din Detroit in Hong Kong, pe platourile de filmare.

Michael Bay arunca in aer Hong Kong-ul intr-un nou clip de la filmarile Transformers: Age of Extinction, scenele de actiune in care apare Mark Wahlberg


Michael Bay a recreat Hong Kong-ul pe platourile din Detroit, acolo unde au loc filmarile celui de-al patrulea film din seria Transformers. Imaginile spectaculoase surprinse de cei de la ET dezvaluie cateva scene de actiune din care nu puteau lipsi exploziile marete care ii caracterizeaza stilul lui Michael Bay. Mark Wahlber era si el la filmari, impreuna cu viitoarele staruri Jack Reynor si Nicola Peltz.

 

 

Cu toate ca scenariul este pastrat secret, surse dezvaluite faptul ca Jack Reynor interpreteaza un sofer de curse. Rolul iubitei acestuia va fi jucat de Nicola Peltz, iar Mark Wahlberg este tatal ei. De asemenea, s-a aflat ca Dinoroboti vor aparea in pelicula. Transformers 4 se va numi Transformers: Age of Extinction.
 

 

In umbra distrugerilor din Transformers: Dark of the Moon, omenirea incearca sa se repuna pe picioare, iar Autobotii si Decepticonii au disparut de pe Terra. Din nefericire, insa, un grup de afaceristi si oameni de stiinta hotarasc sa foloseasca incursiunile anterioare ale robotilor si imping tehnologia peste limita controlabila, in timp ce o noua amenintare Transfomer se instaureaza, iar astfel incepe o noua batalie intre fortele binelui si cele ale raului.
   

Din distributia filmului mai fac parte: Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing si T.J. Miller. Va aparea in cinematografe pe 27 iunie 2014.
 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies