marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mortdecai, noul film al lui Johnny Depp, se va lansa mai repede: cand ajunge in cinematografe comedia asteptata de toti fanii actorului

Veste buna pentru fanii lui Johnny Depp. Vanatoarea de comori a lui Johnny Depp va debuta mai devreme, dupa ce producatorii filmului Mortdecai au decis sa il lanseze mai devreme, cu doua saptamani.

Mortdecai, noul film al lui Johnny Depp, se va lansa mai repede: cand ajunge in cinematografe comedia asteptata de toti fanii actorului

Mortdecai, urmatorul film al lui Johnny Depp se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 23 ianuarie 2015. Initial, filmul trebuia lansat in luna februarie. Astfel, filmul va avea un singur rival serios in box-office, thriller-ul The Boy Next Door, cu Jennifer Lopez.
 

Actorul in varsta de 50 surprinde cu o noua transformare in productia "Mortdecai", regizata de David Koepp. Pentru rolul de vanzator de opere de arta, Johnny Depp s-a tuns si s-a vopsit blond, insa fanii nu se declara foarte incantati de aceasta schimbare de radicala. Majoritatea este de parere ca look-ul adoptat in noua productie il imbatraneste peste masura.

 

Filmul "Mortdecai" este bazat pe seria de 3 volume scrisa de Kyril Bonfiglioli. Johnny Depp joaca alaturi de Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Oliver Platt si Jeff Goldblum.  Data de lansare a celor de la Lionsgate este 23 ianuarie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies