marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MTV Movie Awards. Star Wars: Trezirea fortei, cel mai bun film, Charlize Theron, cea mai buna actrita. Cele mai tari momente ale galei

"Razboiul stelelor: Trezirea fortei" a fost ales cel mai bun film al anului la cea de-a 25-a editie a Galei MTV Movie Awards.

MTV Movie Awards. Star Wars: Trezirea fortei, cel mai bun film, Charlize Theron, cea mai buna actrita. Cele mai tari momente ale galei

La show-ul desfasurat in California, Charlize Theron, Will Smith si Melissa McCarthy au primit si ei aclamatii si cate un trofeu in forma unei pungi cu popcorn.

Gala, care distribuie premiile decise prin votul publicului - a inceput in forta, cu o reconstituire spectaculoasa a uneia dintre scenele-hit din "Mad Max: Drumul Furiei".

La MTV Movie Awards atmosfera este, prin definitie, mai putin formala decat la gala premiilor Oscar. Tonul a fost atat de ireverentios incat prezentatorii Dwayne Johnson si Kevin Hart au interpretat o piesa rap despre filmele anului, al carei refren ironiza nu tocmai subtil "The Revenant", care i-a adus lui Leonardo DiCaprio primul Oscar din cariera.

 


Primul trofeu al serii i-a revenit lui Charlize Theron, pentru intruchuiparea eroinei din Mad Max: Fury Road. Charlize Theron: "Fury Road este o poveste despre forta femeilor. Primesc acest trofeu in numele micutei mele Furiosa, fiica mea August Simone..."

Ryan Reynolds a castigat la randul lui doua premii pentru aparitia in "Deadpool" - cea mai buna interpretare masculina si cea mai buna lupta. Actorul a impartit cu darnicie multumiri, inclusiv sotiei, actrita Blake Lively.

 
Ryan Reynolds: "Prin tot ce fac incerc s-o fac sa rada: mai ales prin sex.. Am fost binecuvantati sa lucram la acest film si sa stiti ca nu s-a rezumat totul la Unicorni si cocaina..."

Mellisa McCarthy si-a facut o intrare memorabila catre podium, unde i-a fost inmanat premiul pentru "geniu comic".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies