marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Muzica unei generatii. Tom Cruise canta Wanted Dead or Alive a lui Jon Bon Jovi in noul trailer de la Rock of Ages

Daca primul trailer nu a impresionat, poate acesta o va face. Tom Cruise arata spectaculos in rolul unui star rock in musicalul regizat de Adam Shankman si cu o distributie plina de vedete.

Muzica unei generatii. Tom Cruise canta Wanted Dead or Alive a lui Jon Bon Jovi in noul trailer de la Rock of Ages

Inspirat din spectacolul hit de pe Broadway, Rock of Ages aduce in prim plan povestea a doi tineri, Drew (Diego Boneta) si Sherrie (Julianne Hough) care se cunosc in "Rock of Ages", un club de muzica rock, iar vietile lor vor fi influentate de celebrele creatii rock din anii '80.

Filmul, regizat de Adam Shankman si produs de Warner Bros si New Line Cinema, are parte de o distributie plina de staruri ca Tom Cruise, Alec Baldwin, Catherine Zeta Jones si Rusell Brand. Dar fanii vor avea parte de niste surprize de proportii.


Tom Cruise apare in rolul lui Stacee Jaxx, un star rock despre care actorul american a spus ca este "o combinatie intre Axl Rose, Keith Richards si Jim Morrison". Regizorul Shankman l-a dorit mult pe Cruise. A fost convins ca el este actorul potrivit de cand l-a auzit prima data cantand si a spus ca are o voce perfecta pentru acest rol. Tom Cruise s-a pregatit intens si a exersat timp de 5 ore pe zi pentru a-si pregati vocea.

Alec Baldwin si Rusell Brand

Alec Baldwin si Catherine Zeta Jones revin pe marile ecrane dupa o pauza de 3 ani. Actrita galeza joaca pentru a doua oara intr-un musical, dar de aceasta data in rol negativ.Coloana sonora este una exceptionala alcatuite din piese celebre ale lui Jon Bon Jovi, Poison, Twisted Sister sau Led Zeppelin. Bugetul filmului a fost de 80 de milioane de dolari. Rock of Ages urmeaza sa fie lansat pe 1 iunie 2012 si in Romania.

Tom Cruise



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies