marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman, cea mai cautata actrita pe IMDb. Care sunt cei mai populari 10 actori

Natalie Portman a reusit inca o performanta in 2011 si a devenit oficial cea mai urmarita actrita pe site-ul IMDb.com. Dupa un an extenuant si care i-a adus Oscarul pentru The Black Swan, actrita americana a aparut in 2011 in doua comedii si un super blockbuster.

Natalie Portman, cea mai cautata actrita pe IMDb. Care sunt cei mai populari 10 actori

TOPUL CELOR MAI CAUTATI 10 ACTORI PE IMDB

 

No Strings Attached, Thor si Your Highness sunt cele trei filme in care actrita a aparut in acest an. Portman a decis sa ia o pauza de la roluri complexe si solicitante dupa ce anul trecut era in pragul colapsului din cauza oboselii si s-a distrat jucand in filme comerciale si de succes.

Nu e de mirare ca Natalie Portman este cea mai cautata actrita de pe IMDb, cariera ei devenind tot mai infloritoare. In ultimii 7 ani, Johnny Depp a detinut prima pozitie in clasament, insa in acest an actorul de 48 de ani s0a clasat doar pe locul 3, dupa ce pozitia a doua a fost ocupata de Mila Kunis, o actrita aflata in plina ascensiune.

In acest moment, Natalie Portman nu are nici un film in proiect si prefera sa stea cu familia, dupa ce in aceasta vara a nascut un baietel.
 

Topul nu include in nici un fel performantele actorilor la box-office, ci care a fost rata de interes arata de utilizatori fata de actori.

Pisica asta o sa fie cu siguranta nominalizata la Oscar! Uite cum joaca perfecte rolul de bona


In top se mai afla actori ca Mila Kunis, Johnny Depp, Emma Stone, Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, George Clooney , Ryan Gosling si Christian Bale. Insa, marile vedete care lipsesc din  primele 10 pozitii sunt Kristen Stewart, care a ocupat doar locul 12 si Robert Pattinson, care s-a clasat pe locul 26.

Tom Hardy, Rosie Huntington-Whiteley, Diana Agron si Henry Cavill sunt printre actorii care incep sa fie din ce in ce mai populari si cautati pe IMDb.com.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies