marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noua iubita a lui Robert Pattinson, aparitie spectaculoasa la un concert. Ce outfit indraznet a purtat

Chiar daca este o cantareata cunoscuta la nivel international, lui FKA twigs i-a crescut popularitatea dupa ce s-a aflat ca este noua iubita a lui Robert Pattinson.

Noua iubita a lui Robert Pattinson, aparitie spectaculoasa la un concert. Ce outfit indraznet a purtat

Aflata la Amsterdam, acolo unde a si sustinut un concert, cantareata de 26 de ani a impresionat cu un concert de zile mari.


Imbracata intr-o tinuta all black, FKA twigs a purtat o pereche de pantaloni taiati, un top de aceeasi culoare, cu decupaj in dreptul sanilor si o pereche de ghete cu toc, accesoriile completand complet outfit-ul.


Robert Pattinson si FKA twigs, pe numele ei Tahliah Debrett, au fost surprinsi de cateva ori impreuna. Tanara a fost transformata intr-o tinta pentru admiratoarele actorului, care au sustinut intotdeauna legatura lui amoroasa cu Kristen Stewart si au considerat ca cei din formau un cuplu reusit chiar daca el a fost inselat de vedeta Twilight.



Nemultumite sa ii vada pe cei doi impreuna, fanele de pe Twitter au inceput sa faca tot felul de comentarii rasiste pe contul Tahliahei si sa o insulte: "Zici ca-i o maimuta! Cum a putut Rob sa o sarute?", "Nu-mi vine sa cred ca a renuntat la Kristen pentru ea, e ca o maimuta" sunt doar cateva dintre comentariile lasate pe reteaua de socializare.


Vezi mai multe imagini AICI!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies