marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson are o noua iubita: cu cine a inlocuit-o pe Kristen Stewart

Kristen Stewart este un capitol inchis pentru Robert Pattinson. Si ce dovada mai buna ca actorul a trecut mai departe decat faptul ca are o noua iubita, in persoana unei antrenoare personale foarte sexy.

Robert Pattinson are o noua iubita: cu cine a inlocuit-o pe Kristen Stewart

Antrenoarea, numita Sydney Liebes, are nu doar un corp de nota 10, ci si un chip care aminteste izbitor de sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton.

"Sydney seamana putin cu Kristen, dar e total diferita de ea", a declarat o sursa din anturajul tinerei pentru site-ul RadarOnline.com. "E cu picioarele pe pamant, foarte energica si vesela, in timp ce Kristen pare atat de prost-dispusa si baietoasa. Sydney e perechea perfecta pentru Rob!".

Tanara l-a cunoscut pe Robert Pattinson, in varsta de 27 de ani, ca antrenoarea lui personala, actorul angajandu-o pentru a-l pregati fizic pentru urmatorul sau film, "Mission: Blacklist".

 

"E primul client celebru pe care il antreneaza Sydney", a declarat un amic al acesteia pentru RadarOnline.com. "In timpul antrenamentelor, cei doi s-au apropiat si s-au inteles foarte bine, asa ca Rob a invitat-o in oras". Vezi aici mai multe fotografii cu cei doi

 

 

Se pare ca cei doi au fost vazuti intr-o ipostaza tandra acum trei saptamani, la o petrecere din Los Angeles. "Erau foarte apropiati si caldurosi unul cu celalalt. Si, cu siguranta, a existat multa interactiune fizica", a declarat un martor ocular pentru RadarOnline.com. In noaptea respectiva, cei doi au plecat impreuna la 3 am si s-au indreptat catre resedinta lui Pattinson din Beverly Hills.

 

 

Se pare ca lucrurile sunt destul de serioase intre cei doi, intrucat Robert a numit-o pe sosia Pippei "iubita mea" atunci cand au mers impreuna la o petrecere aniversara sambata trecuta, in L.A.
 

Vezi aici mai multe fotografii cu cei doi


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies