marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul dur de la Hollywood! Cum a obtinut Jason Momoa rolul lui Conan Barbarul!

Toata lumea il stie din rolul lui Khal Drogo in serialul produs de HBO Game of Thrones care a cucerit pe toata lumea in SUA si se bucura de audiente foarte bune.

Noul dur de la Hollywood! Cum a obtinut Jason Momoa rolul lui Conan Barbarul!

Jason Momoa a primit recent  un premiu pentru cea mai spectaculoasa ascensiune in lumea filmului!

Actorul de 32 de ani nascut in Hawaii a declarat pentru  Access Hollywood ca rolul lui Conan din remake-ul Conan Barbarul care ajunge in cinematografe pe 19 august este un vis devenit realitate chiar daca in timpul filmarilor s-a ales si cu cateva coaste fracturate.


"A fost ca un vis transformat in realitate. De 12 ani fac asta si intotdeauna mi-am dorit sa ajung pe marile ecrane. Este un drum greu. Stiu ca voi fi comparat cu Arnold, dar am incredere ca mai voi descurca bine.


Este fantastic. Cele mai grele momente au fost cele de pe cai. Urasc caii. Nu ma inteleg bine cu ei. Mi-am rupt cateva coaste la filmari" a declarat actorul pentru Access Hollywood.


"Game of Thrones m-a ajutat sa pun mana si pe rolul lui Conan. Cand am dat probe pentru rolul din serial, am dat peste acelasi director de casting care lucra pentru Conan" a mai declarat Jason.
 

Jason Momoa si-a inceput cariera ca model: a fost descoperit de designerul Takeo in 1999 cand castigat titlul de "Cel mai bun model din Hawaii"


In adolescent a devenit cel mai tanar salvamar din istoria coastei de sud a Statelor Unite. Din 1999 si-a inceput cariera in seriale cu  Baywatch. Au urmat mai apoi roluri in Stargate: Atlantis si The Game.
 

Faima si-a construit-o cu serialul produs de HBO - Game of Thrones. Conan Barbarul este primul mare rol al sau pe marile ecran.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies