marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Nu exista tara pentru batrani", cel mai bun film la Critics Choice Awards

Critics Choice Awards au desemnat, in cadrul unei ceremonii la Los Angeles, thriller-ul "Nu exista tara pentru batrani", in regia fratilor Joel si Ethan Coen drept cel mai bun film. Pelicula a adus fratilor Coen premiul pentru regie, in timp ce actorulspaniol Javier Bardem a primit premiul pentru cel mai bun rol secundar.

Nu exista tara pentru batrani , cel mai bun film la Critics Choice Awards

Britanicul Daniel Day-Lewis a primit premiul pentru cel mai bun rol principal masculin, pentru partitura din "There Will Be Blood", in timp ce Julie Christie a fost aleasa cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea unei victime a maladiei Alzheimer in "Away from Her".

"Nu exista tara pentru batrani" a fost unul din cele cinci filme care au obtinut cate cinci nominalizari. Alte trei, thriller-ul "Michael Clayton", musicalul "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street" si drama "Atonement", nu au castigat niciun premiu. Musicalul "Hairspray - Intrigi de culise", nominalizat, de asemenea, la cinci categorii, a castigat premiul pentru cel mai bun ansamblu de actori si cea mai buna tanara actrita (Nikki Blonsky).

Nici drama regizata de Sean Penn "Into the Wild" nu a castigat niciun premiu, desi conducea in top cu sapte nominalizari. Filmul "Juno", care a fost nominalizat la sase categorii, a castigat premiul pentru cea mai buna comedie si cel mai bun scenariu (Diablo Cody).

Critics Choice Awardsdetin un record de invidiat in ceea ce priveste prezicerea castigatorilor de premii Oscar. In ultimii 12 ani, jumatate din castigatorii Critics Choice Awards la categoriile de interpretare si cel mai bun film au castigat premii Oscar si acelasi lucru este valabil pentru 75% dintre regizori.



Modifică setările cookies