marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom, dorit de Disney inapoi in Piratii din Caraibe 5. Ce dezvaluiri au facut producatorii

Saptamana trecuta producatorii de la Disney au negat informatiile care anuntau ca "Piratii din Caraibe 5" se va filma in luna noiembrie 2012, in Puerto Rico, insa au lasat de inteles ca-l doresc inapoi in franciza pe Orlando Bloom si ca povestea lui Will Turner nu s-a incheiat, scrie ign.com.

Orlando Bloom, dorit de Disney inapoi in Piratii din Caraibe 5. Ce dezvaluiri au facut producatorii

Saptamana trecuta un site de business din Caraibe anunta ca a cincea parte a seriei cu pirati lansate in 2003 va fi filmata in Puerto Rico, iar Johnny Depp va reintra in costumul lui Jack Sparrow. Stirea a fost preluata de site-urile de profil, insa Disney a dezmintit-o anuntand ca scenariul nici macar nu este finalizat. Asa ca filmarile la Piratii din Caraibe 5 vor debuta cel mai probabil in 2013.


Intrebati in legatura cu povestea din spatele partii a cincea a seriei, o sursa Disney a declarat pentru Moviehole: “E posibil ca povestea lui Will Turner sa nu se fi incheiat!” Declaratia misterioasa a facut pe toata lumea sa creada ca Orlando Bloom este dorit inapoi in franciza. Insa nu si Keira Knighley care a declarat in repetate randuri ca nu mai este dispusa sa joace in blockbustere.


Deocamdata, in afara de Johnny Depp nici un alt nume din distributie nu este confirmat oficial. In luna ianurie 2012, intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter, regizorul Rob Marshall a lasat de inteles ca se va intoarce la carma filmarilor pentru al cincilea film al francizei. Totodata regizorul a confirmat ca producatorul seriei care l-a transformat pe Johnny Depp intr-un adevarat star de box office, Jerry Bruckheimer, nu a fost multumit pe deplin de scriptul partii a cincea si ca acesta va fi refacut.


In urma cu cateva saptamani, tabloidul The Sun a scris ca Johnny Depp (49 de ani) va incasa nu mai putin de 95 de milioane de dolari (60 de milioane de lire) pentru rolul din partea a cincea a seriei Piratii din Caraibe.

Filmele seriei Piratii din Caraibe:


Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
( 2003)
Regie:Gore Verbinski
Distributie:Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
Buget: 140 de milioane de $
Incasari: 654 milioane de $

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ( 2006)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 225 milioane de $
Incasari: 1.006 miliarde de $



Pirates of the Caribbean: At World's End
( 2007)
Regie:Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy
Buget: 300 milioane de $
Incasari: 963 milioane de $


Piratii din Caraibe 4 : pe ape si mai tulburi (2011)
Distributie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane
Regie:Rob Marshall
Buget: 250 de milioane de $
Incasari: 1.04 miliarde de $


 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies