marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2014: cele mai tari momente ale serii. Discursul impresionant al lui Jared Leto, lacrimile Lupitei Nyong'o si poza care a facut inconjurul lumii

Editia din 2014 a premiilor Oscar a avut cateva momente cu totul deosbite. Cu siguranta, show-ul din acest an a fost mult peste cele din ultimii ani, cu o gala eleganta si glume bune.

OSCAR 2014: cele mai tari momente ale serii. Discursul impresionant al lui Jared Leto, lacrimile Lupitei Nyong o si poza care a facut inconjurul lumii

 

GALERIE FOTO Cele mai tari momente de la Gala Premiilor Oscar 2014

Internetul a explodat inca din primele minute, atunci cand Jennifer Lawrence s-a impiedica pe covorul rosu si a cazut. Unii dintre fani s-au intrebat daca nu cumva a fost aranjat momentul.


Apoi, au urmat discursurile supeber si emotionante ale lui Jared Leto si Lupita Nyong'o, castigatorii Oscarurilor pentru roluri secundare.

 



Jared Leto: "Premiul acesta este pentru cei 36 de milioane de oameni care au pierdut lupta cu virusul HIV si tuturor celor care v-ati simtit judecati pentru cine sunteti sau pentru persoana pe care ati ales sa o iubiti. In seara aceasta, stau in fata lumii cu voi, si pentru voi." a spus Jared.

Acesta nu a uitat sa o mentioneze pe mama sa, dar a transmis si un mesaj de sustinere pentru cei din Ucraina si Venezuela, doua tari care se confrunta cu revolte puternice interne.

 


"In 1971, in Louisiana, era o femeie tanara, care era insarcinata cu al doilea copil. Ea  si-a ajutat copiii sa faca ceva special. Aceasta femeie este mama mea, te iubesc ca m-ai invatat sa imi urmesc visele. Shannon, fratele meu, iti multumesc ca esti prietenul meu cel mai bun. Pentru toti visatorii, care urmaresc aceasta seara, cei din Ucraina si Venezuala, va spun ca suntem langa voi, in timp ce voi incercati imposibilul".

Lupita Nyong'o a plans de fericire cand si-a ridicat trofeul. Actrita, originara din Kenya, a castigat Oscarul pentru rol secundar in 12 Years a Slave chiar la debutul sau pe marile ecrane. Ea a invins 1000 de candidate pentru rolul din filmul care a luat Oscarul pentru cel mai bun film.


"Daaaa. Multumesc Academiei. Salut sufletul Lupitey. Steve McQueen, esti un artist. Iti multumesc ca m-ai adus aici, este calatoria vietii mele" a spus plangand actrita premiata cu Oscar. "Chiwetel, iti multumesc pentru profunzimea pe care ai adus-o acestui film, Michael Fassbender, ai fost sprijinul meu. Nu as fi aici fara voi. Multumesc familiei mele si scolii Yale, care m-au invatat ceea ce stiu. Nu conteaza de unde vii si cine esti, visele ti se pot indeplini".

Pharell Williams a insuflat voie buna la aceasta editie, dupa ce a cantat live melodia Happy, nominalizata la Oscar. Artistul a reuist sa le faca sa danseze pe Meryl Streep, Lupita Nyong''o intr-unul dintre cele mai tari momente de la gala.


Poza pe care Ellen DeGeneres si-a facut-o cu o multime de staruri in sala a rupt recordul pe Twitter. "Vrem sa blocam Twiiter-ul, sa facem istorie" a spus ea, si chiar asa s-a intamplat. Acesta a devenit cel mai popular mesaj pe Twitter din istorie, peste 3 milioane de oameni au postat mesajul in reteaua de socilizare.

 

 

Matthew McConaughey a avut unul dintre cele mai frumoase discursuri de acceptare a trofeului. Cu lacrimi in ochi, acesta i-a multumit sotiei ei si a oferit un mesaj puternic despre ce inseamna sa te autodepasesti si sa visezi intotdeauna la mai mult.


Ellen DeGeneres a impartit felii de pizza in sala. Printre "onorati" s-au aflat Martin Scorsese, Lupita Nyong'o, Jared Leto sau Meryl Streep.

 

 

Leonardo Dicaprio a pierdut din nou Oscarul, insa a facut-o cu stil, ca de fiecare data. Acesta l-a imbratisat pe Matthew Mcconaughey atunci cand a urcat pe scena. Cei doi au jucat impreuna in The Wolf of Wall Street. Fanii totusi, s-au isterizat si au umplut internetul cu diverse poze cu actorul "in cautarea Oscarului". De 12 ani, este nominalizat, insa DiCaprio mai are de asteptat pana cand isi va pune in palmares ravnitul trofeu.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies