marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pe 1 Aprilie comedia romaneasca te prinde la PRO CINEMA. Ce filme ti-am pregatit pentru o zi de pomina

Pe 1 aprilie, PRO CINEMA ti-a pregatit o zi a surprizelor, pline de filme romanesti si comedii care au intrat in istorie.

Pe 1 Aprilie comedia romaneasca te prinde la PRO CINEMA. Ce filme ti-am pregatit pentru o zi de pomina

Pro Cinema va difuza pe 1 Aprilie 4 comedii, 4 filme marca Geo Saizescu, maestrul comediilor romanesti

16:30 – Eu, tu si Ovidiu

  

18:30 – Un suras in plina vara

  

20:30 – Pacala

   

23:15– Pacala se intoarce

Dupa cum singur declara, Geo Saizescu si-a iubit toate filmele, niciunul nefiind mai presus decat altul si singurul sau regret a fost acela ca nu a facut mai multe pelicule. De asemenea, Geo Saizescu a fost un pedagog renumit si si-a dorit mereu sa impartaseasca arta cinematografica mai tinerilor sai colegi. In semn de omagiu adus regizorului roman, PRO CINEMA va difuza pe 1 Aprilie de la 20:15 in exclusivitate un fragment din filmul documentar “Lumea lui Geo Saizescu”, un film despre viata lui maestrului. "Lumea Geo Saizescu" este un film documentar de lungmetraj produs de Catalin Saizescu si regizat de Dan Doroftei.

 

 

Filmul ni-l prezinta pe Geo Saiezescu vorbind despre filmele si personajele sale, alaturi de alte nume mari ale cinematografiei romanesti: Sebastian Papaiani, Stela Popescu, Dumitru Radu Popescu, Ileana Stana Ionescu, Denis Stefan, etc . Filmul isi propune sa exploreze cu emotie fantastica lume a personajelor de film creeate si puse in pelicula de unul dintre cei mai mari regizori de comedie pe care filmul romanesc i-a avut. Pe 1 aprilie veti putea urmari in EXCLUSIVITATE pe tv imagini din acest film.


Nu uita, cei mai mari actori de comedie, vin sa-ti tina de veselie! Pe 1 Aprilie comedia romaneasca te prinde la PRO CINEMA


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies