marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 12 ani de filme care te prind!

La ceas aniversar, filmele au un farmec special! Maine, 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 12 ani in care filmele au avut rolul principal: filme de Oscar, filme care te-au tinut cu sufletul la gura, care te-au facut sa razi in hohote sau sa plangi.

Pe 19 aprilie, ProCinema sarbatoreste 12 ani de filme care te prind!

La ora 18:00, o mare legenda a surf-ului vine sa cucereasca Valul perfect (Chasing Mavericks). Cu Elisabeth Shue, Gerald Butler si Leven Rambin in roluri principale, filmul urmareste tragica poveste a lui Jay Moriarty, campion mondial la surf, care a devenit rapid o legenda a acestui sport, ajungand pe crestele valurilor de peste 18 metri.

De la ora 20:30, Uma Thurman si John Travolta ne spun Da-te mare si tare! (Be Cool). Mafioti rusi, rapperi, studiouri, inregistrari, concerte, toate invaluite in strategii de manipulare si metode nu tocmai ortodoxe, acestea sunt doar cateva dintre elementele cheie ale filmului.

12 ani de sclavie (12 years a slave) este filmul eveniment care iti arata cel mai mare dar al vietii, libertatea! Cu 3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita in rol secundar si cel mai bun scenariu adaptat, drama aduce in prim plan povestea lui Solomon Northup, un tanar care este rapit si vandut ca sclav, iar dupa 12 ani va cunoaste un canadian care ii va schimba viata complet.

Maine, 19 aprilie, la ProCinema, prinde fiecare selectie...de colectie!


De 12 ani, ProCinema te prinde!
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies