marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 5 a fost amanat pentru 2016: cu cat a fost redus bugetul si ce probleme intampina productia

Veste trista pentru fanii lui Jack Sparrow. Jerry Bruckheimer, omul din spatele iubitei francize Piratii din Caraibe a anuntat ca al cincilea film din serie a fost amanat si se va lansa mult dupa vara lui 2015, data oficiala care a fost initial anuntata.

Piratii din Caraibe 5 a fost amanat pentru 2016: cu cat a fost redus bugetul si ce probleme intampina productia


The Hollywood Reporter anunta ca franciza Piratii din Caraibe va continua cu inca un film  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, dar  care se va lansa abia in 2016; producatorul Jerry Bruckheimer dezvaluind intr-un interviu acordat publicatiei problemele care impiedica lansarea filmului in vara anului 2015 asa cum se stabilise initial ce tin in mod special de scenariu.

 


„Avem deja o schita a scenariului pe care toti o adora dar acesta nu este inca terminat. Totul conteaza. Se vrea un scenariu care sa convina tuturor si care sa se incadreze si in costuri; asemenea proiecte putand ajunge si la un total de 300 milioane de $ in trecut. Sa realizezi un scenariu genial este intotdeauna dificil” concluzioneaza  Bruckheimer.

 

 

Presa straina scrie totusi ca motivul real ar fi esecul filmului The Lone Ranger, care nu si-a facut incasari nici macar ca sa isi recupereze bugetul, iar Bruckheimer a inceput sa piarda teren cand vine vorba de bugete uriase pentru super productii. Desi filmele seriei Piratii din Caraibe au avut incasari uriase, fanii si criticii au inceput sa fie nemultumiti de calitatea scazuta a scenariilor.

 

 

 

 

Dupa esecul peliculei The Lone Ranger, producatorii de la Disney spera sa reduca investitia la un total de 200 milioane de $ ceea ce e putin probabil sa se intample insa aducerea in echipa de lucru a regizorilor Joachim Ronning si Espen Sandberg de la Kon-Tiki ar trebui sa la final o suma relativ mica.


Intrebat daca este increzator in finalizarea proiectului, producatorul a afirmat „ nu esti niciodata increzator cu niciun film, dar este totusi o franciza care valoreaza  miliarde de dolari; ultimul film din serie incasand 1.04 miliarde de $.”

 


Demararea lucrarilor trebuie usor grabita intrucat „ar fi trebuit sa incepem filmarile in martie insa banii au fost cheltuiti in alte directii” declara Bruckheimer care apreciaza ca scenaristul Jeff Nathanson nu este unul dintre cei mai buni, acesta fiind la a doua incercare de a face un scenariu, primul fiind prea scump si prea complicat de urmarit facandu-l pe Jerry sa se intrebe „cum poti sa apreciezi pretul pentru o schita?”.

 

 

 

Johnny Depp a declarat ca se intoarce in rolul cu care a devenit unul dintre cei mai celebri actori - Jack Sparrow.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies