marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea unei casatorii incheiate dupa 13 ani. Cum au fost afectati Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas de problemele de sanatate si acuzatiile cu conotatie sexuala aduse actritei

Vestea tulburatoarea a divortului unuia dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood a fost primita cu soc din partea tuturor. Michael Douglas si Catherine Zeta Jones au anuntat ieri ca pun punct unei casnicii de 13 ani.

Povestea unei casatorii incheiate dupa 13 ani. Cum au fost afectati Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas de problemele de sanatate si acuzatiile cu conotatie sexuala aduse actritei

Desi nici unul din ei nu a facut inca nici o declaratie publica despre acest subiect, dar reprezentanti si apropiati ai celor doi au dat de inteles ca relatia celor doi s-a incheiat in urma a prea multor tensiuni si provocari. Cuplul are doi copii - Dylan (13 ani) si Carys (10 ani), iar Douglas mai are un fiu din casnicia anterioara cu Diandra Luker, pe nume Cameron (34 de ani).


Douglas si Zeta-Jones s-au intalnit in 1998, cand Antonio Banderas (la cererea lui Douglas) le-a facut cunostinta. Catherine, in varsta de 29 de ani, declara ca diferenta de varsta intre ea si Michael (54 de ani) "nu inseamna nimic". Un an mai tarziu, Douglas o cere in casatorie, iar la 8 luni se naste si primul lor copil, Dylan. In 2000 cei doi devin oficial sot si sotie ("A fost ca o nunta regala," a spus invitata Dana Reeve) si incepe o perioada plina de reusite: amandoi apar in mult-admiratul "Traffic", Zeta-Jones castiga un Oscar in 2002 pentru "Chicago", iar in 2003 se naste fiica lor, Carys.

 


Primele probleme publice apar in 2003, cand dau in judecata revista britanica "Hello!" pentru distributia unor poze neautorizate de la nunta lor. Castiga procesul, dar problemele continua: in 2004, Catherine da in judecata un club de striptease care i-a folosit fara permisiune poza pentru site-ul lor, iar in 2005 cuplul se confrunta cu un fan obsedat - o femeie care a amenintat-o pe Catherine si care a recunoscut ca este indragostita de Michael. Aceasta a sfarsit cu o sentinta de 3 ani si un ordin de restrictie de 10 ani.

 


Douglas face un pas inapoi din viata publica, lasand-o pe Catherine sa exploateze "o perioada importanta pentru cariera ei". Declara pentru presa ca nu il deranjeaza ideea de a sta acasa cu cei doi copii. Intre timp, Catherine este vazuta impreuna cu Brad Pitt si George Clooney pe platoul de filmare pentru "Ocean's Twelve", iar in 2007 un flirt public intre ea si Aaron Eckhart (negat pe urma de catre actrita) il infurie pe Douglas, spun unii. Intr-un interviu, acesta glumeste ca i-ar placea sa joace rolul raufacatorului intr-un film alaturi de sotia sa, doar pentru a avea satisfactia de a o ucide pe ea sau pe "partenerul sau mai tanar".


O sursa de la momentul respectiv este citata in presa: "Nu se mai suporta. Cand sunt impreuna in aceeasi incapere, se ajunge deobicei la o cearta inflacarata". Douglas declara intr-un alt interviu in 2008 ca el si sotia sa nu mai dorm impreuna, afirmatie pe care multi nu stiu daca sa o interpreteze ca si gluma sau nu. Totusi, Douglas afirma ca nu a anticipat "niciodata sa incep o familie la varsta aceasta. Sunt absolut multumit sa o las pe Catherine sa munceasca, in timp ce eu stau acasa cu copiii. Ma bucur de aceasta perioada".

 


In 2008, Cameron Douglas este arestat si primeste o sentinta de 5 ani pentru trafic de droguri, nefiind prima abatare a tanarului. Atat in 1997, cat si in 2007, actorul este arestat pentru trafic cu metamfetamine, dar nici una din pedepse la fel de aspra ca cea din 2008, pedeapsa marita odata ce i se gasesc alte droguri in celula in 2011. Toate acestea contribuie la starea agravata a lui Michael, care se invinovateste pentru ca fost "un tata rau". "Nu pot fi de acord cu ce a facut el," a declarat Michael pentru The Today Show.


"Cred ca judecatorul i-a identificat dependenta, precum si infractiunea comisa si nu este decat corect pentru oricine sa ajunga in inchisoare. Cea mai buna parte este ca are oportunitatea sa isi reia viata de la zero". Sursele spun ca Douglas si Zeta-Jones se cearta pe acest subiect, actorul acuzand-o ca a "renuntat" la fiul sau mai mare, pe care numai el si cei doi copii il viziteaza (Catherine nu a fost vazuta niciodata in vizita la penitenciar).

 


Problemele fiului sau ii agraveaza starea de sanatate si nu cu mult mai tarziu, intamplarea este urmata de diagnosticul de cancer. In acest timp, Catherine ii sta alaturi si Douglas recunoaste ca actrita l-a sustinut extrem de mult. Urmeaza o perioada grea de chimioterapie, in urma careia Michael este extenuat, iar Catherine sfarseste 5 zile intr-o clinica privata unde este diagnosticata cu tulburare bipolara. Unele voci comenteaza in acest timp ca 5 zile intr-o clinica de 775 de lire pe noapte pare o alegere curioasa pentru a trata o tulburare pe termen lung. Actrita a revenit in aprilie 2013 la aceeasi clinica spre a continua un tratament. "Sunt mandru de ea," declara Michael.


Din pacate, relatia dintre cei doi pare sa se loveasca de un mare zid cand, in iunie 2013, Douglas insinueaza ca sursa cancerului sau ar fi virusul HPV, care poate fi contactat doar prin sex oral, desi initial acesta atribuise vina stresului, alcoolului si tutunului. Desi incearca sa isi corecteze declaratia, Catherine este "absolut jenata" de faptul ca acesta nu a mentionat ca a contactat virusul inainte de a o intalni pe ea. "Totul a luat-o la vale de acolo," a afirmat o sursa pentru revista People.

 


Anul acesta, cei doi si-au facut aparitia separat, Catherine la premiera "RED 2" in iulie, iar Douglas pe 20 august in Sardinia, unde a fost surprins jucand golf. Pe 28 august, revista "People" confirma ca cei doi s-au separat. Un apropiat al lui Michael sugereaza ca acesta nu doreste nici o forma de reconciliere, in timp ce actorul a vorbit recent intr-un interviu despre prima sa casnicie, pe care, spune el, ar fi trebuit sa o sfarseasca mai devreme. In acest timp, Michael Douglas este in Franta si isi promoveaza noul film, "Behind the Candelabra", iar Catherine Zeta-Jones se afla in New York cu cei doi copii ai lor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies