marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Tom Hardy si Charlize Theron aduc o lume nebuna, nebuna in Mad Max: Fury Road

Premierele saptamanii.


1. Mad Max: Fury Road

2. Coconut The Little Dragon

Premiere la cinema: Tom Hardy si Charlize Theron aduc o lume nebuna, nebuna in Mad Max: Fury Road

Din 15 mai la cinema

Mad Max: Fury Road
Regie: George Miller
Distributie: Tom Hardy, Charlize Theron
Data: 15 mai

 


Mad Max: Fury Road continua franciza Mad Max, cu Mel Gibson, lansata in 1979. De aceasta data, Mel Gibson este inlocuit cu Tom Hardy, greu de recunoscut in prima parte a trailerului. Noul film promite o intoarcere la atmosfera distopica ce a definit aceasta serie cinematografica si va aduce o societate anarhica, pentru care legile si regulile nu mai exista. Dar in aceasta lume sangeroasa exista doi rebeli care ar putea rasturna totul si instaura ordinea. Max incearca sa isi revina dupa ce si-a pierdut sotia si copilul si se lupta cu toti cei care ii ies in cale si il ameninta. Insa, mai exista un alt personaj interesant, Furiosa (Charlize Theron) o femeie rasa complet in cap, cu o aparitie de razboinica, care incearca sa supravietuiasca in desertul sangeros.

 


Coconut The Little Dragon

Data: 15 mai

Coconut, un dragon de foc mititel, este insarcinat sa pazeasca iarba de foc care ii confera neamului sau un dar unic, acela de a sufla flacari, dar se trezeste ca cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotaraste sa porneasca in cautarea ierbii focului, si isi uneste fortele cu Oscar, dragonul mancacios, si Matilda, un porcusor tepos. Coconut este surprins sa afle ca celelalte neamuri de dragoni nu simpatizeaza prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare ca este invidiat de ceilalti, dar, cand vulcanul dormitand de pe Insula Dragonilor se trezeste la viata si incepe sa verse lava fierbinte, Coconut trebuie sa infrunte curajos caldura si fumul, ca sa aduca inapoi iarba focului. Dar oare chiar isi doreste ca insula sa redevina asa cum era ea inainte? Poate gasi el o cale de a impaca toate rasele de dragoni si sa si salveze insula de la distrugere?

 

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

She's Funny That Way
Regie: Peter Bogdanovich
Distributie: Jennifer Aniston, Will Forte, Owen Wilson
Data: 8 mai

 

 


She's That Funny marcheaza reintoarcerea multasteptata a marelui regizor Peter Bogdanovich, unul din cei mai apreciati regizori ai cinematografiei mondiale, dupa o absenta de 12 ani, timp in care a regizat trei filme de televiziune, precum si documentarul castigator al unui premiu Grammy, “Runnin’ Down A Dream: Tom Petty and the Heartbreakers”, dar si o versiune revizuita si extinsa a documentarului extrem de apreciat  “Directed by John Ford.” A putut fi vazut jucand in serialul “The Sopranos”, precum si in cateva alte filme de lung metraj, si a publicat inca doua carti despre filme, inscluiv bestsellerul “Who The Hell’s In It.”  Cu She's That Funny, Bogdanovich revine la comedie, un gen in care a excelat cu mari succcese precum “What’s Up, Doc?”, “Paper Moon”, “They All Laughed” si “Noises Off.” She's Funny That Way este o comedie romantica, dar suficient de traznita, iar distributia este formata din nume ale primului esalon de actori de la Hollywood: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Kathryn Hahn si Rhys Ifans.

The Cut
Regie: Tahar Rahim, Akin Gazi, Simon Abkarian, George Georgio
Distributie
Data: 8 mai


Mardin (oras din sud-estul Turciei - n.red.), 1915. Intr-o noapte, autoritatile turce executa o razie si ii aresteaza pe toti barbatii armeni din oras, inclusiv pe tanarul fierar Nazaret Manoogian. Dupa cativa ani, reusind sa supravietuiasca ororilor genocidului, tanarul afla ca cele doua fiice ale sale inca traiesc. Devine obsedat de ideea de a le gasi. Cautarea il poarta de la deserturile Mesopotamiei, prin Havana, pana in preeriile din North Dakota. In aceasta odisee a sa, Nazaret intalneste o varietate intreaga de oameni: personaje angelice si suflete mari, dar si genul diabolic, incarnarea diavolului insusi. Regizorul Fatih Akin spune despre cel mai recent film al sau: “The Cut este un film epic, o drama, un film de aventuri, dar si un western, toate intr-unul singur. Chiar daca subiectul filmului este plasat in urma cu cateva sute de ani, el este cat se poate de actual si acum. Spune o poveste de razboi si deportare, in timp ce ne infatiseaza puterea iubirii si a sperantei, cele doua care ne dau posibilitatea de a atinge inimaginabilul. The Cut este concluzia trilogiei Love, Death, Devil. De data asta exploreaza tema “diavolului”, dezvaluind cat de mult rau suntem in stare sa ne facem unii altora, aratand granita subtire care de cele mai multe ori separa binele de rau.”

Hot Pursuit
Regie: Anne Fletcher
Distributie: Sofia Vergara, Reese Witherspoon
Data: 8 mai


In "Hot Pursuit - Urmarire periculoasa", ofiterul Cooper, o politista crispata si care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), incearca sa o protejeze de un sef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o vaduva sexy si prietenoasa, pe masura ce alearga impreuna prin Texas, fiind urmarite de politisti corupti si criminali profesionisti. Filmul este regizat de Anne Fletcher ("The Proposal"), dupa un scenariu scris de David Feeney (seria TV "New Girl") & John Quintance (seria TV "Ben & Kate") si Dana Fox ("What Happens in Vegas") & Katherine Silberman (seria TV "Ben & Kate").

 

 

Age of Adaline
Regie: Lee Toland Krieger
Distributie: Blake Lilvely, Michiel Huisman, Harrison Ford
Data: 1 mai

In The Age of Adaline, Blake Lively joaca rolul unei femei care devine nemuritoare in mox inexplicabil dupa un accident si ramane la varsta de 29 de ani. Dupa ce traieste o viata solitara timp de mai multe decenii, Adaline intalneste un barbat pentru care va incepe sa se gandeasca sa renunte la imortalitate. Acesta ii va trezi din nou pasiune pentru viata, iar dupa un weekend  in care secretul ei este la un pas de a fi divulgat, aceasta trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei. Din distributie mai fac parte Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn. Regia ii apartine lui Lee Toland Krieger si in Romania se va lansa incepand cu 30 aprilie 2015.

 

 


A Little Chaos/ Haos la Versailles
Regie: Alan Rickman
Distributie: Kate Winslet, Alan Rickman
Data: 1 mai


O drama romantica care o are in centrul sau pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternica si talent peisagistic, care este aleasa pentru a construi una dintre principalele gradini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. In noua sa poziţie de putere si influenţa, ea contesta barierele de gen si de clasa in timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar si romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presarate din belsug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

 

 


The Avengers: Age of Ultron
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

 

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice.


The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader.

 

 


 



Modifică setările cookies