marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premierele lunii aprilie: noul film cu Captain America, un science-fiction uimitor cu Johnny Depp si alte filme pe care merita sa le vezi la cinema

In luna aprilie cinefilii din Romania pot vedea in cinematografe cea mai noua productie Marvel, Captain America: The Winter Soldier, noul film al lui Johnny Depp, Transcendence, un science-fiction uimitor, dar si ultimul film realizat de Paul Walker , Brick Mansions. Iata ce filme nu trebuie sa ratezi la cinema in aceasta luna.

Premierele lunii aprilie: noul film cu Captain America, un science-fiction uimitor cu Johnny Depp si alte filme pe care merita sa le vezi la cinema

Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America: Razboinicul iernii
Regie: Anthony Russo, Joe Russo
Distributie: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan
Data: 4 aprilie

 

 

"Captain America: The Winter Soldier"  este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale. Actorul roman Sebastian Stan revine in rolul Bucky Barnes.

 

 

 

A Long Way Down
Regie: Pascal Chaumeil
Distributie: Piercer Brosnan, Aaron Paul, Imogen Poots
Data: 4 aprilie

 

 

Patru persoane cu probleme se intalnesc pe acoperisul unui cladiri inalte. Este evident ca fiecare vrea sa puna capat unei existente nemultumitoare, dar oare intalnirea lor providentiala nu poate sugera ca este loc si de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc in infruntarea provocarilor atat de diferite ale fiecaruia. Comedia neagra este inspirata de celebrul roman al autorului britanic Nick Hornby.

 

 


Rio 2
Regie:Carlos Saldanha
Distributie: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg
Data; 11 aprilie

 

Rio 2 continua aventurile celor mai tari personaje din animatia de succes lansata in 2011. Blu, Jewel si copiii lor traiesc fericiti in orasul magic Rio de Janeiro. Insa, Jewel decide ca ar fi mai bine pentru copii sa invete sa se descurce in salbaticie si insista sa plece impreuna cu familia in Amazon, insa Blu se teme sa nu isi piarda familia in fata mirajului salbaticiei. Regia este semnata de acelasi Carlos Saldanha, iar vocile vor fi asigurate de Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro, Leslie Mann sau John Leguizamo.

 

 

 

Sabotage
Regie:David Ayer
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard
Data: 11 aprilie

 

Arnold Schwarzenegger revinein actiune, in thrillerul Sabotage. Filmul va urmari povestea membrilor de elita a DEA care se trezesc rapusi, unul cate unul, dupa ce jefuiesc o casa de siguranta a unor traficanti de droguri.  Din distributie vor mai face parte Sam Worthington, Joe Manganiello, Max Martini, Terrence Howard, Harold Perrineau si Mireille Eno. Acesta va aparea pe ecrane la data de 25 aprilie.

 


 

 

Transcendence
Regie:Wally Pfister
Distributie: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman
Data: 25 aprilie

 

 

In Transcendence, Johnny Depp este Dr. Will Caster, un cercetor si om de stiinta a carui personalitate este transferata total intr-un computer. Acesta va deveni obsedat de a creat o masinaria cu emotii, chiar daca metodele sale vor sfida orice regula. Filmul este produs de Christopher Nolan, regizat de colaboratul sau Wally Pfister si are o distributie formata din Johnny Depp, Rebbeca Hall, Morgan Freeman, Paul Bettany.

 

 

 

 

Brick Mansions/Zone de pericol
Regie: amille Delamarre
Distributie: Paul Walker, David Belle, RZA
Data: 25 aprilie

 

Brick Mansions este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker inainte de moartea sa prematura intr-un accident de masina. Starul francizei Furios si iute interpreteaza un politist sub acoperire a carui misiune este sa aduca in fata justitiei un gangster deosebit de periculos. In arsenalul acestuia se afla o bomba atot-distrugatoare. Pentru a izbandi, eroul trebuie sa se infiltreze in grupul gangsterului, intr-un joc pe muchie de cutit.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies