marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PREMIILE OSCAR 215. Cele mai bizare momente ale serii: gestul care a enervat-o pe Scarlett Johansson si cea mai mare gafa facuta de Neil Patrick Harris

Premiile Oscar 2015 s-au defasura duminica noapte, in Los Angeles, la Dolby Theatre. Neil Patrick Harris a fost gazda evenimentului, care, de cele mai multe ori, s-a descurcat onorabil si a aratat ca poate sa faca fata cu brio acestui eveniment, avand experienta destula de la Premiile Tony. Cu toate astea, cateva momente n-au fost atat de inspirate.

PREMIILE OSCAR 215. Cele mai bizare momente ale serii: gestul care a enervat-o pe Scarlett Johansson si cea mai mare gafa facuta de Neil Patrick Harris

Unul dintre cele mai ciudate momente ale serii s-a desfasurat inainte de gala, pe covorul rosu. Scarlett Johansson si John Travolta au fost surprinsi intr-un moment bizar. Actorul incerca sa o pupe pe obraz, dar actrita parea deranjata de gest iar daca privirile ar putea ucide, John Travolta ar fi fost pus la pamant de privirea frumoasei actrite.

 

 

Actorul de 61 de ani a incercat sa ofere un moment tandru, dar total nepotrivit. Vedeta de 30 de ani a parut vizibil deranjata de gestul nu tocmai potrivit. 

 

 

Un alt moment care a creat confuzie a fost dupa discursul de multumire al Danei Perry, premiata cu Oscar pentru scurtmetrajul The Crisis Hotline: Veterans Press 1. La final, i-a dedicat trofeul fiului ei, care s-a sinucis. Imediat dupa discurs, Neil Patrick Harris a comentat "Oh, iti trebuie curaj sa porti rochia asta", referindu-se la bilele de blana pe care le avea ca model tinuta. Comentariul lui a fost considerat deplasat, in contextul dat, iar fanii au reactionat imediat pe retelele de socializare.

 

Un alt moment inedit a fost oferit tot de gazda, Neil Patrick Harris, dar de aceasta data toata lumea a prins gluma. Pentru cateva clipe, starul a renuntat la costumele elegante pe care le-a purtat pe durata ceremoniei si a venit doar in lenjerie intima pe scena, alergand, o gluma directa catre filmul Birdman, in care Michael Keaton alearga in chiloti in centrul New York-ului, iar scena a fost considerata una dintre cele mai interesante ale filmului.

 

Nimeni n-a ras nici cand Harris a facut o gluma cu referire la numele actritei Witherspoon: "Urmatoarea prezentatoare e atat de draguta ca iti vine sa o mananci cu lingur (n.r. spoon, ultima parte a numelui ei, inseamna si lingura in engleza).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies