marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Jurassic World: cum arata Chris Pratt in rolul eroului principal si cum va fi dezvoltata lumea dinozaurilor

Cu o cariera infloritoare datorita rolului sau din productia Marvel, „Guardians of the Galaxy” ce va avea premiera pe 1 august 2014, actorul Chris Pratt  a primit un nou rol important, in noul film 3D produs de Universal, „Jurassic World”, partea a doua a pelicului „Jurassic Park”. Primele imagini au fost lansate deja.

Primele imagini din Jurassic World: cum arata Chris Pratt in rolul eroului principal si cum va fi dezvoltata lumea dinozaurilor

Jurrasic World este noul film din seria creata de Steven Spielberg. Colin Trevorrow este noul regizor. El a mai regizat  Safety Not Guaranteed. Noul film din serie se va lansa peste un an, insa producatorii au inceput deja sa difuzeze imagini cu eroii.


Chris Pratt va juca rolul unui om de stiinta ce studiaza o specie de dinozauri. Actiunea va avea loc la cativa ani dupa originalul film si celebrul parc natural va fi iarasi in prim plan.

Din atractiile parcului fac parte si de aceasta data Velocirapotrii si T-Rex-ul, care au fost insa facuti sa nu atace vizitatorii. Exista si o parte a insulei, Nublar Lagoon, unde atractia centrala este reprezentata de un dinozaur marin care face chiar spectacol pentru public: dinozaurul sare din apa pentru a inghiti un mare rechin alb atarnat deasupra apei.
 

 

Totul merge perfect, pana cand un dinozaur nou, ce nu a fost vazut in primul film sau in continuarile sale, arata ca este mult mai inteligent decat se crezuse initial si incepe sa faca ravagii pe insula. Pe masura ce dezastrul capata proportii, iar vizitatorii dispar, personalul parcului, alertat la maxim, incearca sa gaseasca o solutie pentru stoparea amenintarii, incercand sa obtina ajutor inclusiv din partea fostilor agresori, Velociraptorii si T-Rex.

In 1993, Steven Spielberg a regizat Jurassic Park, adaptat dupa romanul omonim scris de Michael Crichton, in care un grup de oameni de stiinta sunt atacati de dinozauri intr-un parc natural popular de reptilele gigant. Imediat, pelicula a devenit un succes de box-office, un film cult pentru o generatie si un deschizator de drumuri in domeniul efectelor speciale. Cu 3 Oscaruri, Jurassic Park se afla in topul celor mai bune 250 de filme din toate timpurile, alcatuit de IMDb. Filmul a facut incasari mondiale de 900 de milioane de dolari.


Jurrasic World
urmeaza sa fie lansat in cinematografe din 12 iunie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies