marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din The Avengers:Age of Ultron. Cum arata cea mai tare echipa de super eroi in cel mai mare film Marvel

Au fost lansate primele imagini din The Avengers: Age of Ultron. In sfarsit, vedem cum arata cea mai tare echipa de super eroi si cat de diferit sunt fata de precedentul film, The Avengers.

Primele imagini din The Avengers:Age of Ultron. Cum arata cea mai tare echipa de super eroi in cel mai mare film Marvel

GALERIE FOTO Cum arata super eroii din The Avengers: Age of Ultron

 

Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow dar si noile personaje apar in primele imagini oficiale cu eroii din The Avengers: Age of Ultron. Continuarea celui mai profitabil film cu super eroi se anunta o aventura si mai spectaculoasa. Razbunatorii sunt gata sa salveze lumea inca o data in noile imagini lansate de revista Entertainment Weekly.

 

 


 

In imagini, sunt impartiti eroii si apar in cadre diferite: unii dintre ei se afla printre ruine, semn ca a fost o batalie, iar altii apar in mijlocul unei sufragerii.  Insa cea mai mare atractie o reprezinta Ultron, cel care va fi eroul negativ cu care se vor confrunta super eroii.


El apare pe coperta, in spatele lui Captain America si al lui Iron Man. Joss Whedon a confirmat pentru Entertainment Weekly mai multe detalii despre poveste, inclusiv faptul ca da, Tony Stark il creeaza prima data pe Ultron. Insa, lucrurile o iau razna dupa ce inteligenta artificiala considera ca omenirea este cel mai mare dusman si o amenintare ce trebuie eliminata. "Ultron are o imagine de ansamblu si considera ca e nevoie de o schimbare radicala, violenta si infricosatoare. El crede ca asa va face un bine, de fapt. " a declarat regizorul.

 

 

 

 


In alte imagini, Tony Stark (Robert Downey Jr.)  sta alaturi de Bruce Banner (Mark Ruffalo) intr-un laborator. Iar Quicksilver (Aaron Taylor Johnson) si Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) se afla in mijlocul actiunii. Imaginea care a creat cea mai mare confuzie e cea in care apar Captain America (Chris Evans) si Thor (Chris Hemsworth). Cei doi se afla intr-o sufragerie, spre mirarea fanilor, care se asteptau sa ii vada in mijlocul unei lupte.

 

 

 

Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies