marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul clip din Lost River, debutul regizoral al lui Ryan Gosling: vezi ce controverse a starnit la Cannes noul sau film

Ryan Gosling a fost starul serii, ieri, la Cannes, acolo unde si-a lansat filmul Lost River, debutul sau regizoral. Pana acum, proiectul era cunoscut sub numele de How to Catch a Monster, insa a fost lansat oficial sub titlul Lost River. Filmul a fost primit cu aplauze, conform presei straine, insa au existat si cateva voci critice la adresa manierei in care este realizata productia.

Primul clip din Lost River, debutul regizoral al lui Ryan Gosling: vezi ce controverse a starnit la Cannes noul sau film

 

Ryan Gosling reuseste de fiecare data sa divizeze publicul cu filmele sale, insa e clar ca nu trece neobservat. Aseara, la Cannes, s-a lansat Lost River, primul sau fillm in care trece in spatele camerelor de filmat, ca regizor. Alaturi de el la premiera au fost una dintre vedetele filmului Christina Hendricks, insa  a lipsit tocmai iubita lui, Eva Mendes, care are si ea un rol secundar.

 

Filmul urmareste povestea unei mame singure, in timp ce fiul ei descopera un drum care il duce catre un oras subacvatic secret. Distributia e plina de nume sonore ca Matt Smith (Doctor Who), Christina Hendricks (Mad Men, Drive) si Eva Medes (The Place Beyond The Pines).

 

 

 

 

Cei de la Variety scriu ca Lost River a uimit cu cateva momente socante, iar asta a dus si la reactiile puternice ale criticilor. Filmul sau de debut este o poveste suprarealista si fantastica, Gosling  fiind puternic influentat de stilul lui Nicolas Winding Refn, regizorul cu care a lucrat la Drive si Only God Forgives, dar si al lui David Lynch. Astfel, Lost River este catalogat drept un film de arta excentric mai mult decat un film popular si accesibil.

 

Cei de la TIME au laudat totusi curajul cu care Gosling a debutat: "Majoritatea actorilor bun au un debut modest ca regizor, dar Gosling a avut curaj sa aleaga un film nebun, care te uimeste. Sigur, influentele altor mari artisti se vad"

 

 

 

 

 

"E pacat ca Ryan Gosling nu si-a gasit un stil, ci a preferat sa imprumute de la altii, idolii sai. Primul sau film ca regizor demonstreaza ca undeva, exista talent si calitati, dar la viitorul film ar trebui sa isi angajeze un co-scenarist, sa isi gaseasca stilul propriu si sa il adapteze in functie de subiectele alese" au scris cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies