marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Dark Shadows: Johnny Depp e un vampir de 200 de ani si are parte de scene fierbinti alaturi de Eva Green

Warner Bros a lansat primul trailer oficial pentru filmul care aduce pe marile ecrane povestea supranaturala a dragostei nemuritoare dintre vampirul Barnabas Collins jucat de Johnny Depp si vrajitoarea Angelique Bouchard, jucata de Eva Green. Fanii au fost impresionati de transformarea lui Depp in rol de vampir.

Primul trailer pentru Dark Shadows: Johnny Depp e un vampir de 200 de ani si are parte de scene fierbinti alaturi de Eva Green

Uitati de vampirii pe care i-ati vazut in True Blood sau Twilight: Johnny Depp reinventeaza conceptul in comedia horror Dark Shadows - a opta sa colaborare cu regizorul Tim Burton.


O distributie plina de nume grele ca Helena Bonham Carter, Chloe Moretz, Eva Green, Gulliver McGrath, Bella Heathcote, Johnny Depp, Ray Shirley, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller si Michelle Pfeiffer promite o amuzanta poveste inspirata dintr-un popular serial horror al anilor '60.


Serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis a avut un mare succes  in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.

"Inca de cand eram mic, plecam in fuga de la scoala sa-l vad pe Jonathan Frid in rolul lui Barnabas Collins in Dark Shadows. M-a bantuit mult timp" a povestit Johnny Depp care visa de foarte multi ani la acest rol.



Dupa ce a jucat personaje care de care mai excentrice de la pirat, gangster, detectiv, astronaut, scriitor, regizor, Palarierul Nebun, dealer de droguri la dependent de droguri si barbier, Johnny Depp interpreteaza rolul unui vampir de 200 de ani si are parte de scene sexy alaturi de frumoasa Eva Green.


Filmul are un buget de peste 150 de milioane de dolari.Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.


Dupa un succes urias cu Piratii din Caraibe 4 care a facut incasari de peste un miliard de dolari anul trecut si un dezastru de box office care s-a numit The Rum Diary, fanii asteapta sa vad cum va fi primit de fani Dark Shadows. Filmul se va lansa pe 11 mai.




Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies