marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru The Lone Ranger: Johnny Depp cucereste Vestul Salbatic. Filmul ghinionist care vrea sa readuca westernul la stadiul de blockbuster

Dupa aproape un an, timp ce in care a fost la un pas sa fie anulat si a intampinat numeroase probleme financiare The Lone Ranger, urmatorul film al lui Johnny Depp, si-a lansat primul trailer oficial.
 

Primul trailer pentru The Lone Ranger: Johnny Depp cucereste Vestul Salbatic. Filmul ghinionist care vrea sa readuca westernul la stadiul de blockbuster

Studiourile Disney au lansat primul trailer pentru westernul de peste 200 de milioane de dolari The Lone Ranger. Johnny Depp si Armie Hammer aduc pe marile ecrane o legenda draga americanilor, insa spera sa cucereasca si restul lumii.


In aceasta adaptare moderna a aventurilor descrise de serialul cu acelasi nume al anilor ’50, un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp), deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.


Daca este sa ne luam dupa imaginile din trailer, trenurile si modul in care au schimbat ele viata in Vestul Salbatic vor juca un rol important. Mult mai sumbru decat se asteptau cinefilii, The Lone Ranger in varianta moderna promite cascadorii pe caile ferate ce-ti vor lua ochii, valuri de impuscaturi si curse cu cai. Din distributia filmului, programat pentru lansare in 3 iulie 2013, mai fac parte Helena Bonham Carter, William Fichtner si Tom Wilkinson.


Productia The Lone Ranger a avut un destin tumultuos pana acum. Initial, filmul ar fi trebuit sa fie lansat in vara lui 2011 – in februarie 2012 a intrat in productie, vara filmarile au ramas in urma programului, iar in septembrie s-au turnat ultimele scene, timp in care echipa a fost lovita si de o tragedie dupa ce un membru a murit pe platouri in urma unui accident.


Bugetul filmului trecea initial de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile Disney au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani asa ca nu i-a dat unde verde decat atunci cand s-au taiat din costuri. De asemenea, regizorului Gore Verbinski i s-a cerut sa renunte la cateva scene de amploare: cineastul a fost obligat sa taie si o secventa majora de actiune in care era implicat un tren. Scenaristii Ted Elliot si Terry Rossio au fost si ei obligati sa rescrie parti din scenariu, insa Disney spera sa readuca cu The Longe Ranger genul western din nou la stadiul de blockbuster.
 

Cel mai de succes film western din punct de vedere al incasarilor ramane Dances with Wolves al lui Kevin Costner. Pelicula lansata in 1990 a avut un buget de 20 de milioane de $ si a facut incasari mondiale de peste 424 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Ultimul western fanstatic Cowboys & Aliens cu Daniel Craig si Harrison Ford, lansat in 2011, a fost un esec imens de box office cu incasari de 174 milioane de $ la un buget de 160 de milioane de dolari.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies