marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prison Break revine la PRO CINEMA, cu sezonul 3, din 7 iunie

Eroii tai preferati se intorc la PRO CINEMA. Aventurile celor din Prison Break continua cu sezonul 3  la serialul de la miezul noptii, de pe 7 iunie, pe PRO CINEMA, in fiecare zi.

Prison Break revine la PRO CINEMA, cu sezonul 3, din 7 iunie

 

 

Din 7 iunie, un nou serial tare e gata sa va tina cu sufletul la gura:  Prison Break, sezonul 3, la PRO CINEMA

 

De doua ori nominalizat la premiul Globul de Aur pentru “cel mai bun serial”, dar si pentru interpretarea actorului din rolul principal - Wentworth Miller - ”Prison Break” a sedus milioane de fani in primul rand prin scenariul sau surprinzator. Serialul creat de Paul Scheuring si difuzat de Fox timp de 4 sezoane l-a transformat intr-un star international pe actorul britanic. Cunoscut pentru dorinta sa de a sta cat mai departe de ochiul public actorul Wentworth Miller nu a mai avut aparitii semnificative in ultimii ani. Transformat vizibil, Miller in varsta de 39 de ani a renuntat la imaginea seducatoare a detinutului Michael Scofield care a innebunit complet milioane de fani.

 

 


Serialul Prison Break a devenit in urma cu 7 ani un adeverat fenomen mondial cu personaje avand in spate povesti uluitoare, o conspiratie care duce pana la cele mai inalte niveluri si un erou - Michael Scofield - capabil prin genialitatea sa sa gaseasca o portita deschisa in cele mai imposibile situatii.  De la primul pana la ultimul sezon, serialul te pastreaza in suspans si te hipnotizeaza complet. Show-ul a fost interzis in 13 inchisori din SUA si atragea in medie 9.5 milioane de telespectatori pe episod in 2005 cand a fost lansat. Succesul sau imens  i-a socat pana si pe producatori. Amaury Nolasco in rolul lui Fernando Sucre, Robert Knepper ca Theodore 'T-Bag' Bagwell, Wade Williams in rolul lui Brad Bellick si Sarah Wayne Calliesin rolul doctoritei Sara Tancredi au completat o distributie enorm de apreciata.
 

 

Wentworth Miller a fost o alegere de ultim moment pentru serial si a inceput filmarile la o saptamana dupa ce a fost la auditii. Una din principalele atractii ale personajului sau a fost corpul pe care isi tatuase planul de evadare din inchisoare. Actorul petrecea in medie 4 ore pe zi pentru a fi pictat pe aproape jumatate din corp, iar tatuajul sau a sedus mii de fani. Creat de artistul Tom Berg, tatuajul ar fi necesitat 4 ani de munca si cam 20.000 de dolari pentru a putea fi facut in realitate.


Sezonul 3 va incepe la PRO CINEMA, din 7 iunie. Evadarea din inchisoarea de maxima siguranta "Fox River" a fost partea cea mai simpla. Acum, Michael Scofield (Wentoworth Miller) trebuie sa lupte pentru supravietuire in Sona, o inchisoare a iadului, unde violenta brutala face regula si singura varianta de a scapa este intr-un sac de cadavre. Plin de actiune intensa, sezonul 3 este mai exploziv si palpitant ca oricand, iar de data aceasta nu exista cale de scapare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies