marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PRO CINEMA ti-a pregatit filme tari saptamana asta: cele mai tari productii te asteapta la Filmul de 10

In aceasta saptamana, PRO CINEMA ti-a pregatit la FIlmul de 10 prodcutii care te vor tine pe marginea scaunului si iti vor da fiori.
 

PRO CINEMA ti-a pregatit filme tari saptamana asta: cele mai tari productii te asteapta la Filmul de 10


Luni – “Teama care ucide”

Dupa moartea bunicii ei, Karin, o tanara ziarista, mosteneste proprietatea acesteia. Karin pleaca impreuna cu prietenul ei, Jeff, sa petreaca un week-end la tara ca sa impacheteze lucrurile bunicii sale.
Insa Karin incepe sa aiba cosmaruri ingrozitoare si viziuni cu oameni din trecutul ei in acea casa, in timp ce ciudatul ingrijitor Pierce si sora ei mai mica, Wendy, par sa ascunda la randul lor niste secrete teribile.

        

Marti – “Alergând ca apucaţii”
       
Povestea este plasata candva in anii '70, in anul in care Augusten Burroughs urma sa implineasca 14 ani. Parintii lui divorteaza si mama sa, care se considera cea mai talentata poeta care se nascuse vreodata, gaseste de cuviinta sa scape de fiul ei, lasandu-l in grija ciudatului ei pshihiatru, doctorul Finch.

Trauma este uriasa pentru Augusten, care evita sa mai ajunga pe la scoala, pastreaza un jurnal si incepe sa dezvolte o relatie stranie cu cele doua fiice ale lui Finch. Mediul neprietenos in care ajunge sa fie nevoit sa traiasca si incercarea de a se adapta la noua realitate il vor determina pe Augusten sa supravietuiasca in unele dintre cele mai neobisnuite dintre circumstante. In tot acest timp, suferinta mintala a mamei lui se agraveaza.

Pelicula a primit o noiminalizare la Globurile de Aur pentru cea mai buna actrita, Annette Bening si un premiu pentru cel mai bun actor si o nominlaizare la Satellite Awards.

 

 

Miercuri – “Tăcerea simţurilor”

Virusul se raspandeste. Oamenii de pe intraga planeta ajung sa fie infectati, iar haosul si panica se dezlantuie. Michael este bucatar, iar Susan este om de afaceri si amandoi incearca sa aiba o relatie, insa pandemia complica lucrurile.

Susan este un om de stiinta care cauta raspunsuri pentru intrebarile vitale. Este vorba despre dileme atat de importante, incat ea a lasat deoparte chiar si iubirea. Asta pana cand il intalneste pe Michael, un bucatar foarte talentat. Din aceasta clipa totul incepe sa se schimbe. In vreme ce ei experimentau sentimente care le fusesera straine pana atunci, peste tot in lume oamenii incep sa se simta ciudat, deoarece exista ceva ce le afecteaza emotiile. Susan si Michael se trezesc intr-o calatorie a aventurii senzuale, traind senzatiile de plutire sau fluturi in stomac, momente de conexiune pura. Oare asta se intampla pentru ca s-au indragostit sau din cauza ca, in jurul lor, lumea se prabuseste? Cum arata o dragoste in care daruiesti si primesti iubire in aceste vremuri tulburi in care traim?


      

Joi – “Oraşul blestemat”

In momentul cand ajunge in Rockwell Falls, Steve Candy, un detectiv federal din Chicago, decide sa ia un apartament in acest orasel. Dar localnicii sunt foarte primitori si asa se intampla ca Steve ajunge sa stea la ferma fermecatoarei Courtney Lovett, care locuieste aici impreuna cu mama sa. Astfel, Candy afla ca Rockwell Falls, considerat de localnici ca fiind Raiul pe Pamant, are aceeasi populatie din anul 1860, adica exact 436 de locuitori. Foarte curand, Steve va realiza ca este captiv in aceasta lume a traditiilor puritane. Problema este ca, pe masura ce agentul federal devine mai curios si mai insistent cu intrebarile, sansele sale de a scapa cu viata se diminueaza considerabil.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies