marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Lars von Trier dupa  ce a fost INTERZIS la Cannes: a vrut sa-si retraga filmul din competitie!

O gafa idioata sau cascadorie mediatica pentru a atrage atentia asupra filmului sau Melancholia, se intreaba presa dupa scandalul lui Lars von Trier care a facut valuri la Cannes.

Reactia lui Lars von Trier dupa ce a fost INTERZIS la Cannes: a vrut sa-si retraga filmul din competitie!

Regizorul danez continua sa-si promoveze filmul si dupa ce a fost interzis de organizatorii festivalului pentru ca a declarat ca il simpatizeaza pe Hitler si ca este nazist.

"Ma bucur ca am fost declarat persona non grata. Nu am mai fost in aceasta ipostaza pana acum si mi se potriveste.


Sunt cunoscut pentru declaratiile mele provocatoare si sunt de acord cu ele atunci cand au un scop, insa asta nu a avut niciun scop. Eu nu sunt la fel ca Mel Gibson" s-a aparat regizorul.


Von Trier a dezvaluit ca le-a propus organizatorilor sa-si retraga filmul din competitie, insa a fost refuzat. Melancholia ramane in cursa pentru a fi premiat insa daca va castiga regizorul nu va putea participa la premiere.


"Cred ca subiectul nazismului este atat de delicat aici pentru ca francezii au fost de-a lungul istoriei cruzi cu evreii. Daca vreti sa-mi trageti un pumn, o puteti face, insa va avertizez s-ar putea sa-mi placa" a mai declarat provocator  danezul.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies