marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactiile actorului Shia LaBeouf la vizionarea propriilor filme: a ras, a plans si a dormit. VIDEO

Excentricul actor Shia LaBeouf este protagonistul unei vizionari maraton de filme, organizata la un cinematograf din New York. 

Reactiile actorului Shia LaBeouf la vizionarea propriilor filme: a ras, a plans si a dormit. VIDEO

De doua zile incoace, starul urmareste cu un ochi critic cele aproape 30 de filme in care a jucat pana acum si i-a invitat pe fani sa i se alature. Si multi dintre ei sunt dispusi sa astepte ore in sir la coada, pentru sansa de a-l vedea cateva minute, in carne si oase, in sala de cinema.


Intr-un puseu de narcisism sau poate doar un exercitiu de sai autopromovare, actorul i-a chemat pe admiratorii la o sala de cinema din Manhattan. Maratonul de film de 72 de ore cuprinde toate cele 29 de pelicule din filmgrafia lui, de la cel mai recent, la cel de debut- o animatie din 1984. Reactiile lui Shia sunt surprinse de o camera video si transmise in direct pe internet. In general, actorul isi studiaza in tacere propria interpretare... Uneori mai schiteaza un zambet, alteori plange, iar in unele cazuri, atipeste de-a dreptul.


Fata: “Am stat foarte aproape de el... este o experienta aproape ireala sa il vezi pe ecran si apoi sa intorci capul si sa il vezi langa tine. Am vazut primul film din seria Transformers, unde era foarte tanar... N-a scos niciun cuvant cat am stat acolo, era foarte atent la ecran. Nu l-am vazut vorbind sau avand vreo reactie, era extrem de concentrat.”

Fata: “Am ajuns aici la 8 dimineata, am intrat si am stat doar vreo 20 de minute. A fost grozav sa stam in sala cu el, insa am vrut sa le dam si celorlalti ocazia..."


Numarul celor dispusi sa astepte la coada pentru acest "privilegiu" este destul de mare, asa ca asteptarea la coada poate sa ia si cateva ore.


Baiat: "Cred ca ma intorc maine dimineata, cand va fi mai putin lume la rand"


In varsta de 29 de ani, Shia LaBeouf este cunoscut pentru excentricitatile lui. Anul trecut, de exemplu, la festivalul de film de la Berlin, a aparut la premiera controversatului Nymphomaniac purtand pe cap o punga de carton cu mesajul "Nu mai sunt celebru".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies