marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gravity, o poveste de supravietuire palpitanta, un film realist si plin de surprize: cat de bine primit a fost la Venetia science-fiction-ul cu Sandra Bullock si George Clooney

Considerat unul dintre cele mai interesante filme ale anului, Gravity a facut o impresie buna criticilor, majoritatea recenziilor fiind favorabile. Gravity a fost vazut in premiera mondiala miercuri seara, la debutul Festivalului de Film de la Venetia.

Gravity, o poveste de supravietuire palpitanta, un film realist si plin de surprize: cat de bine primit a fost la Venetia science-fiction-ul cu Sandra Bullock si George Clooney

Inca de la lansarea primului trailer in luna mai, productia regizata de Alfonso Cuaron a atras atentia in mod pozitiv, reusind sa creeze o impresie puternica si o incantare dificil de explicat.


"Cu un scenariu scris de Cuaron si de fiul sau, Jonas, povestea femeii care este fortata sa participe la o expeditie sumbra in necunoscut reprezinta una dintre cele mai sofisticate viziuni in ceea ce priveste calatoria in spatiu care a fost expusa pe marile ecrane", a explicat criticul Justin Chang, de la Variety.


Cu un scor de 100% pe rottentomatoes.com si un procentaj de 98% al persoanelor care isi doresc sa vada filmul, Gravity pare sa fie una dintre surprizele anului.

 

"Daca cinematografia despre trecut a murit, Gravity ne arata gloria filmelor din viitor. Emotioneaza la un nivel foarte ridicat. Si pentru ca Cuaron este un vizionar in ceea ce priveste filmele, nu te poti pune cu el", au scris cei de la TIME Magazine, in timp ce Hollywood Reporter scriu: "Gravity este o poveste de supravietuire palpitanta, un film realist si plin de surprize".


Sandra Bullock si George Clooney sunt singurii actori care joaca in drama SF regizata de Alfonso Cuaron. George Clooney crede ca "Gravity" este un film ciudat pentru ca in afara de cei doi astronauti nu mai exista alte personaje."Un satelit explodeaza si rezidurile din spatiu ridica o gramada de probleme. Suntem imbracati in costume de astronauti si zburam prin spatiu. Sunt numai doi actori in film. E un film ciudat, pe bune", a declarat George Clooney.


 

 


Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies