marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ricky Gervais, mai dur ca niciodata la Globurile de Aur: ce actori a umilit cu glumele sale acide. Motivul pentru care a injurat pe scena

Creatorul serialului "The Office" - Ricky Gervais a promis ca nu se va abtine de la glumele dure si acide nici in 2012 al doilea an consecutiv in care a prezentat Gala Globurilor de Aur si s-a tinut de cuvant.

Ricky Gervais, mai dur ca niciodata la Globurile de Aur: ce actori a umilit cu glumele sale acide. Motivul pentru care a injurat pe scena

GALERIE FOTO! CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI DE LA GLOBURILE DE AUR 2012!


Actorul britanic de 50 de ani a fost din nou fara restrictii cand a venit vorba de glume usturatoare si a luat la rand vedete ca Johnny Depp, Kim Kardashian, Mel Gibson, Eddie Murphy sau Jodie Foster. Gervais a socat audienta atunci cand inainte de acordarea premiului pentru Modern Family a injurat pe scena pentru ca nu a inteles ce i-a spus Antonio Banderas in culise, iar momentul sau a fost cenzurat.


In primele 5 minute a facut misto de lungimea pe penisului sau, de casatoria de cateva zile a lui Kim Kardashian si de ultimul film al lui Mel Gibson. "A vazut cineva de The Beaver cu Mel Gibson si Jodie Foster? Nu, foarte multa lume nu l-a vazut, dar asta nu inseamna ca nu este bun", a fost ironic actorul.

Producatorul britanic nu s-a ferit de glume "dureroase" nici la adresa celor care l-au angajat sa prezinte gala. "Globurile de Aur sunt in comparatie cu Oscarurile ceea ce Kim Kardashian e in comparatie cu Kate Middleton"

Ricky Gervais care la inceputul saptamanii a declarat ca adora sa faca glume pe seama vedetelor pentru ca sunt cele mai "privilegiate si mai bogate persoane din lume" s-a luat din nou de Johnny Depp pe care l-a intrebat atunci cand acesta s-a urcat pe scena pentru a prezenta un premiu daca a vazut pana la urma Turistul - pelicula lansata anul trecut alaturi de Angelina Jolie si criticata dur de presa de specialitate.

Gervais nu a scapat din colimator nici cele mai incinse divorturi ale anului: cel al lui Arnold Schwarzenegger, Jennifer Lopez si cel al lui Demi Moore si Ashton Kutcher.

Anul trecut i-a facut praf pe Robert Downey Jr., John Travolta, Tom Cruise, Charlie Sheen, Angelina Jolie sau Johnny Depp cu glumele sale controversate: "Pregatiti-va pentru o noapte cu multa distractie si bautura. Sau pranz, cum ar numi Charlie Sheen asta".


"HFPA (n.r. Asociatia Presei Straine de la Hollywood, juriul care a decis acordarea premiilor) nu a inclus filmul in lista de nominalizari pentru ca a negociat cu Johnny Depp si Angelina Jolie". "Cei doi au acceptat mita", a continuat gluma Gervais.


Triunghiul Bruce Willis – Demi Moore – Ashton Kutcher a fost un alt motiv de gluma in 2011. In momentul in care l-a chemat pe Willis pe scena, Gervais a spus: "Il chem acum pe scena pe tatal lui Ashton Kutcher”. (Kutcher e casatorit cu fosta sotie a lui Willis, Demi Moore, si este tatal vitreg al celor trei fiice ale actorului).

Vezi filme premiate la Globurile de Aur pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!


Galerie foto


Modifică setările cookies