marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rob Lowe l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men

Dupa ce a fost concediat, Charlie Sheen si-a gasit alte modalitati de a-si ocupa timpul

Rob Lowe l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men

 

Mai nou recita poezii sau citate din Martin Luther King sau se urca pe blocuri pentru a flutura o maceta. Doar ca cei de la Warner Brothers si-au gasit la randul lor ceva de facut: sa caute inlocuitor pentru fostul actor al serialului “Two and a Half Men”.

 Internetul este deja bombardat cu diferite propuneri de actori pentru rolul personajului Charlie Harper. Evident ca Chuck Lore (producatorul serialului) a scris rolul special pentru Sheen, din moment ce vedeta avea atatea in comun cu Charlie din serial: iubirea nemasurata pentru bautura, pentru domnisoare sau temperamentul vulcanic.

Unul dintre zvonuri il anunta pe Rob Lowe ca fruntasul listei de candidati. Surse apropiate de-ale lui Lore au declarat ca acesta ar fi in tratative cu Warner Bros., fiind considerat un substitut interesant al lui Sheen. Insa exista si impedimente: Lowe joaca deja in “Parks and Recreation” si este un apropiat de-al controversatului actor.

 

De asemenea, au aparut voci care pronunta si alte nume, cum ar fi David Duchovny, Danny McBride , Neil Patrick Harris, Ricky Gervais sau Russell Brand.


Crezi ca Rob Lowe il poate inlocui pe Charlie Sheen in Two and a Half Men? (70 voturi)
Da
17.14%
Nu
82.86%

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies