marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro, prezent la Cannes, la proiectia peliculei "Hands of Stone". Povestea unuia dintre cei mai mari pugilisti din toate timpurile

Festivalul de la Cannes continua si in aceste zile sa fie gazda numelor mari ale cinematografiei mondiale. Regizorul Jeff Nichols aduce la Cannes drama unei iubiri interrasiale.
 

Robert De Niro, prezent la Cannes, la proiectia peliculei Hands of Stone . Povestea unuia dintre cei mai mari pugilisti din toate timpurile

De asemenea, actorul Robert De Niro si-a facut aparitia la festivalul de film pentru o proiectie speciala a peliculei in care joaca. Este vorba despre "Hands of Stone", o poveste despre viata celebrului boxer Roberto Duran.

Robert de Niro a venit la festivalul de la Cannes, insotit de colegii sai din distributie, printre care si artistul Usher.

Filmul "Hands of Stone" prezintă povestea lui Roberto Duran, considerat unul dintre cei mai mari pugilisti ai tuturor timpurilor, si interpretat de Edgar Ramirez. Robert de Niro joaca rolul antrenorului. Organizatorii festivalului au precizat ca filmul a fost prezentat pe Croazeta in onoarea marelui actor.


Pe de alta parte, in cadrul competitiei, a fost prezentata luni pelicula "Loving", in regia lui Jeff Nichols, care concureaza pentru trofeul Palm D`or. Filmul prezinta povestea de iubire controversata dintre o femeie si un barbat de culoare, in America anilor '50. Legea interzicea la acea vreme relatiile interrasiale, iar mariajul lor i-a trimis in spatele gratiilor si le-a adus exilul.

 

Joel Edgerton, actor: "Actiunea filmului este indreptata exact spre ceea ce s-a intamplat acolo. Chiar am avut acces la imagini cu astfel de cupluri si membrii ai familiilor lor."

 


 



Modifică setările cookies