marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson: actorul va juca in Life, o drama despre prietenia dintre James Dean si fotograful Dennis Stock

Robert Pattinson isi continua cariera in ascensiune cu proiecte tot mai diferite. Actorul a fost confirmat in  drama Life, despre prietenia dintre James Deans si fotograful Dennis Stock.

Robert Pattinson: actorul va juca in Life, o drama despre prietenia dintre James Dean si fotograful Dennis Stock

The Hollywoor Reporter anunta ca Anton Corbjin va regiza povestea despre prietenia dintre actorul James Dean si fotograful Dennis Stock care vor fi interpretati de Dane DeHaan respectiv Robert Pattinson.


Life este filmul care ii va aduce in aceeasi distributie pe Dane DeHaan si Robert Pattinson intr-o poveste de prietenie extraordinara. Stock este un fotograf tanar caruia ii este oferita sansa vietii lui : sa il fotografieze pe actorul James Dean.

Totul se transforma intr-o calatorie cu tente mai degraba personale decat profesionale pentru cei doi care pornesc din L.A. catre New York  si apoi catre Indiana in care Stock realizeaza noi poze ale actorului de dinainte de a fi inceput sa lucreze la East of Eden (1955). Titlul filmului face referire la numele publicatiei pentru care lucra la vremea respectiva Dennis Stock.


Echipa de productie aduce nume mari in prim plan: Iain Canning si Emile Sherman care s-au aflat si in spatele peiculei The King’s Speech si-au unit fortele prin intermediul casei de productie See Saw Film pentru o realizare ce promite sa mentina interesul audientei la cele mai inalte nivele.


Cu un buget de 15 milioane de $ si cu Luke Davies ca scenarist, filmarile vor incepe in 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies