marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe si Ryan Gosling vor juca impreuna intr-un film politist

Actorii Russell Crowe si Ryan Gosling vor juca impreuna intr-un film politist, intitulat "The Nice Guys", care va fi lansat pe marile ecrane in 2016.

Russell Crowe si Ryan Gosling vor juca impreuna intr-un film politist

Filmul va fi regizat de Shane Black, scenaristul filmului "Arma mortala" si regizor al unor filme precum "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang" si "Iron Man - Omul de otel 3", informeaza dailymail.co.uk.

 

Cu o actiune plasata in anii '70 la Los Angeles, "The Nice Guys" spune povestea unui tanar inspector de politie, interpretat de Ryan Gosling, care trebuie sa gaseasca o fetita disparuta. El va face echipa cu un politist dur, interpretat de Russell Crowe, in incercarea de a rezolva acest caz ce pare a avea legatura si cu moartea unei vedete porno. Filmul, produs de Joel Silver, unul dintre producatorii de calibru de la Hollywood, va fi lansat pe marile ecrane pe 17 iunie 2016.

 

 


Ryan Gosling a interpretat o singura data rolul unui politist, in filmul "Elita gangsterilor/ Gangster Squad". Starul canadian a intruchipat pe marele ecran un avocat al acuzarii in thrillerul "Ruptura/ Fracture" si a preferat sa interpreteze personaje aflate mai degraba de cealalta baricada a legii, in filme precum "Minti Diabolice/ Murder By Number", "Drive", "Numai Dumnezeu iarta/ Only God Forgives" si "Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines".

 


In schimb, Russell Crowe este un veteran al filmelor politiste, interpretand personaje diverse, de la agentul CIA din "Un ghem de minciuni/ Body of Lives" la roluri de politisti in pelicule precum "Gangster american", "Tenderness" si "L.A. Confidential".

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies