marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sacrificiile pe care le-au facut Leonardo DiCaprio si Tom Hardy pentru filmul The Revenant: au dormit in carcase de animale si au filmat in conditii cumplite

Filmul "The Revenant/Legenda lui Hugh Glass", considerat drept unul dintre favoritii la Oscar, a avut avanpremiera la Los Angeles, în prezenta starurilor Leonardo di Caprio si Tom Hardy.

Sacrificiile pe care le-au facut Leonardo DiCaprio si Tom Hardy pentru filmul The Revenant: au dormit in carcase de animale si au filmat in conditii cumplite

Pentru prestatia lor, cele doua vedete ar putea fi nominalizate la Oscar, cred specialistii, care spun chiar ca Leonardo diCaprio are sanse mari sa castige mult-ravnita statueta.

Pelicula, inspirata dintr-o poveste reala de aventuri, are premiera in Statele Unite în ziua de Craciun, si va ajunge la noi in cinematografe anul viitor.
 

Leonardo DiCaprio si Tom Hardy au fost asteptati de zeci de jurnalisti insirati de-a lungul covorului rosu. La premiera au fost zgarciti cu declaratiile, insa intr-un interviu separat au povestit despre colaborarea din acest film. Trebuie mentionat ca Leonardo si Tom au mai colaborat in trecut - au jucat impreuna pentru prima data in filmul "Inception", al lui Christopher Nolan.

 Leonardo DiCaprio: Am devenit apropiati dupa ce am jucat in acel film si .. nu stii de ce o persoana anume ramane in viata ta, dar Tom a ramas si reciproc"

 

Filmul, inspirat din fapte reale, prezinta povestea lui Hugh Glass, intruchipat extrem de convingator de Leonardo DiCaprio. Personajul sau face parte dintr-un grup care merge intr-o expeditie in Muntii Stancosi, dar este prins de un urs grizzly si sfartecat. Di Caprio spune ca, atunci cand a citit scenariul, s-a gandit imediat ca Tom Hardy ar fi potrivit pentru unul dintre roluri- mai exact, cel al unui personaj negativ.
 

Tom Hardy, actor: Cred ca mi-a spus : "Inainte sa sari din elicopter, sa tragi cu mitraliera sau orice-ai face in momentul asta, trebuie sa citesti scenariul urmatorului meu film, Tommy. Si asta a fost."
Conditiile de la filmari au fost extrem de dure. Pentru a fi cat mai convingatori, actorii n-au ezitat, de pilda, sa doarma in carcase de animale. Iar intr-una dintre scene, Di Caprio a manancat ficat crud de bizon.
 

Leonardo DiCaprio: Nu am facut niciodata un film in care sa trebuiasca sa repetam atat de mult. In fiecare zi, era ca si cum jucam intr-o piesa de teatru.
 

Cei doi actori au fost laudati pentru prestatiile lor, despre care multi experti cred ca le-ar putea aduce nominalizari la premiile Oscar. Leonardo DiCaprio are chiar mari sanse sa castige trofeul, pentru prima oara in cariera. "The Revenant" a primit o nominalizare la Globurile de aur, pentru filmul anului.
 

La fel si "Mad Max Fury Road", un alt film cu Tom Hardy in prim plan. Tom Hardy: "Este grozav pentru ambele filme, insa nu ma gandesc prea mult la lucrurile astea. Imi place mult sa lucrez la ele, insa cand se trermina, ma implic total in urmatorul proiect.."


The Revenant/ Povestea lui Hugh Glass are premiera in Romania pe 22 ianuarie.

 

Sursa: Stirile PRO TV

 
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies