marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai puternic om din lume: Samuel L. Jackson va fi presedintele Americii in Big Game, un film de actiune exploziv

Regizorul finlandez Jalmari Helander va debuta pe marile ecrane din SUA cu Big Game, primul sau film in limba engleza. Pentru asta, a ales un adevarat star, Samuel L. Jackson, care va juca rolul presedintelui SUA, scrie Hollywood Reporter.

Cel mai puternic om din lume: Samuel L. Jackson va fi presedintele Americii in Big Game, un film de actiune exploziv


Big Game va fi un film de actiune care are in centru un baietel de 13 ani, extrem de agitat, care incearca sa isi demonstreze barbatia petrecand o zi si o noapte in salbaticie, intr-o padure. Inarmat doar cu un arc si sageti, sarcina lui este de a se intoarce acasa cu un premiu pentru a demonstra ca este barbat.  Dar cand Air Force One este atacat de teroristi, baiatul il gaseste pe presedintele Americii ascuns intr-o capsula de salvare si atunci cei doi isi unesc fortele pentru a ii prinde pe teroristi.

Filmarile vor debuta in aceasta vara in Finlanda si Germania, dar inca nu are data de lansare stabilita. Producatorii de la Altitude Film Entertainment au asemanat filmul cu cele din seria Die Hard si filmele clasice de actiune din anii '80.

 

 

Samuel L. Jackson a inceput filmarile la Captain America: The Winter Soldier si isi va imprumuta vocea pentru animatia Turbo. Anul trecut, Jackson a jucat in super blockbusterul The Avengers in rolul capitanului agentiei S.H.I.E.L.D.S. Samul L. Jackson, unul din cei mai populari actori de culoare de la Hollywood, a fost declarat anul trecut de catre Cartea Recordurilor ca fiind cel mai profitabil actor din istorie. Filmele sale au strans in total 7.4 miliarde de dolari, la care se aduna si incasarile colosale de 1.5 miliarde de dolari obtinute de The Avengers.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies