marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se dezlantuie iadul in Manhattan! Imagini spectaculoase in noul trailer de la Planeta Maimutelor!

Maimutele se pregatesc de o noua revolutie! A aterizat online primul trailer complet de la productia in regia lui Rupert Wyatt - Rise of the Planet of the Apes!

Se dezlantuie iadul in Manhattan! Imagini spectaculoase in noul trailer de la Planeta Maimutelor!

articole relationate

20th Century Fox  va lansa pe 5 august  un nou film din seria Planeta Maimutelor cu James Franco, John Lithgow, Freida Pinto, Andy Serkis, Brian Cox, Tom Felton si David Oyelowo.


Filmul spune povestea unui om de stiinta care testeaza pe maimute un nou medicament impotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapa de sub control si acesta este doar inceputul razboiului pentru suprematie dintre oameni si maimute.

 

Rise of the Planet of the Apes a starnit foarte mult buzz si a atras atentia pentru ca maimutele vor beneficia de un aspect foarte realist si asta datorita calculatoarelor si tehnologiei moderne. Spre deosebire de variantele anterioare ale seriei maimutele au fost create integral pe calculator de celebrele studiouri - Weta Digital  care s-au ocupat si de Avatar.


Rise of the Planet of the Apes  are un buget de 100 de milioane de dolari. Noile imagini cu maimutele care se dezlantuie pe strazile din Manhattan, ucid oameni si provoaca dezastre in lant au impresionat. Efectele CGI par superb create iar soundtrackul in stil Inception da impresia unei atmosfere apocaliptice.


Planeta maimutelor 2 – Rise of the Planet of the Apes va avea premiera in Romania pe 12 august 2011.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies