marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selena Gomez, poza aproape nud. Cat de sexy isi promoveaza cel mai recent album

Cand a debutat in showbiz era o copila inocenta si adorabila care ii incanta pe cei mici in serialele Disney. Timpul a trecut insa, iar ea s-a maturizat, si-a schimbat stilul si a devenit femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Selena Gomez, poza aproape nud. Cat de sexy isi promoveaza cel mai recent album

Selena Gomez era doar o copila cand a cunoscut faima. Prinsa in mrejele Hollywood-ului si traversand perioada pubertatii sub ochii fanilor, ea e acum aproape de nerecunoscut in comparatie cu primii ani ai carierei.

Mai sexy, mai dezinhibata, tanara se pregateste sa isi lanseze noul album, "Revival", si apeleaza la tehnici de promovare care s-au dovedit eficiente in cazul colegelor de generatie. Asemenea lui Miley Cyrus si Demi Lovato, tSelena Gomez renunta la inhibitii si... la haine.

 


 

In urma cu putin timp, ea le-a impartasit fanilor de pe Instagram o imagine in care apare topless, doar cu o pereche de chiloti negri, care pare sa fie coperta urmatorului material discografic. Cu parul lasat sa-i cada pe umeri si o privire hipnotizanta, Selena Gomez demonstreaza inca o data ca nu mai este fetita din serialele Disney si ca s-a transformat intr-o artista care merita sa fie luata in serios de industria muzicala.


Vezi imagine pe perfecte.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies