marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul "One Tree Hill" pe muchie de cutit?

In perioada aceasta televiziunile decid care seriale se vor intoarce cu un nou sezon. Longevivul serial al televiziunii “The CW” este in negocieri pentru sezonul 9.
 

Serialul One Tree Hill pe muchie de cutit?

articole relationate

De ce sa se prelungeasca?
Fanii serialului sustin ca “One Tree Hill” merita un sezon de adio. Si ce-i drept, e greu de imaginat programul televiziunii fara aceasta emblema, care numara deja opt sezoane.

Show-ul a reusit sa se reinventeze nu o data, ci de doua ori: prima data cu saritura in timp de patru ani (un risc asumat) pentru a evita povestile de la colegiu. Si, in sezonul 6, plecarea cuplului Lucas-Peyton, ramanand Haley si Nathan in vizorul publicului.

Dupa opt ani de povesti care mai de care mai emotionante, fanii sunt dispusi sa mai ramana vreo doi trei prin preajma, mai ales ca noi personaje isi fac aparitia.

De ce sa se incheie?

Chiar si in cele mai bune episoade, “One Tree Hill” nu mai este ce a fost.

De cand Peyton si Lucas au parasit serialul, lucrurile n-au mai fost la fel. Si daca inainte serialul vorbea despre niste tineri adulti care-si traiesc visul, acum parca insista pe toate dramele marunte (sau nu) ale vietii, nimic nu functioneaza bine, totul e complicat.

Se pare ca, potrivit spoilerelor, sezonul opt pregateste un alt salt in timp, mergand mai departe cu cateva povesti, poate este pregatirea momentului de adio.
 


Merita "One Tree Hill" un sezon nou? (0 voturi)
Da
0%
Nu
0%

Modifică setările cookies