marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shailene Woodley, actrita de 20 de ani careia i s-a oferit rolul lui Mary Jane in franciza Spider-Man. Fanii lui Kirsten Dunst sunt dezamagiti

Cele doua femei din viata super eroului Spider-Man sunt gata sa revina pe marile ecrane in 2014 cand se va lansa continuarea de la The Amazing Spider-Man, al cincilea film al francizei, scrie Hollywood Reporter.

Shailene Woodley, actrita de 20 de ani careia i s-a oferit rolul lui Mary Jane in franciza Spider-Man. Fanii lui Kirsten Dunst sunt dezamagiti

Producatorii de la Sony i-au oferit lui Shailene Woodley rolul lui Mary Jane Watson, iubita lui Spider-Man interpretata in primele 3 filme de actrita Kirsten Dunst. In varsta de 20 de ani, Shailene Woodley a devenit cunoscuta cu rolul fiicei lui de George Clooney in The Descendants.

Pentru rolul din  The Descendents, Shailene Woodley a castigat un Independent Spirit Award si o nominalizare la Globul de Aur. Cum era de asteptat, fanii lui Kirsten Dunst si Tobey Maguire au fost dezamagiti ca producatorii au apelat la o actrita relativ necunoscuta peste Ocean pentru a juca un personj atat de popular.


Continuarea lui The Amazing Spider-Man  va fi regizata de Marc Webb iar Andrew Garfield se va intoarce in rolul super eroului in timp ce Emma Stone isi va reluat personajul - Gwen Stacy - iubita din liceu a lui Peter Parker. Aceasta are un final tragic in benzile desenate, fiind ucisa de The Green Goblin (Norman Osborn). Decizia luata de Marvel in 1973 a reprezentat o controversa in randul fanilor lui Spider-Man care au suferit o lovitura uriasa. Creatorii personajelor au introdus-o ulterior pe roscata Mary Jane care se indragosteste de Spider-Man.


The Amazing Spider-Man 2 se va lansa in mai 2014. La 4 ani de la ultimul film din celebra serie, aventurile lui Peter Paker (Andrew Garfield)  au luat-o de la inceput in aceasta vara: de data asta eroul este prezentat la liceu unde se chinuie sa-si stapaneasca super-puterile si sa-i tina piept adversarului sau, Soparla (Rhys Ifans). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau.

Acesta incepe sa investigheze disparitia si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul partener al tatalui sau. Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard - iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou. Pelicula a facut in acest an incasari de peste 750 de milioane de dolari la nivel mondial.

.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies